User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: lost multifunction button functions

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lebanon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default lost multifunction button functions

    I sent my Signum 2.2 , direct injection, year 06 in for service and when I collected it, the radio multyfunction button did not respond when in the SETTINGS menu mode (I used to move cursor up or down by turning knob R or L and confirming by pressing in). Can anyone help to recover this option?

  2. #2
    Regular Member The-Bandit's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    snake hunting
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I would try the garage who did the service if it was working before you took it to them then it should be now .... should`nt it ???

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lebanon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default lost multyfunction button functions

    unfortunately they say it is impossible to have this option. Thats why I need someoene's help in case anyone has encountered such situation.
    In the Owner's manual we can see the use of this option but no information if it can be cancelled or aplied. Thanks for your help.

  4. #4
    On a Sabbatical VauxVeteran's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Nicking Ya Dinner.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Disconnect the battery for two hours min, should reset everything.

  5. #5
    Regular Member BlueRob's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Mexico
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Do you know if they updated some car software? or resetted something?
    How can they say its imposible to have that feature if you used to have it!

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lebanon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I will try to disconnect the battery and will advise. Thanks.

  7. #7
    Regular Member sig63's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Belgium
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Insignia

    Trim : Cosmo

    Engine : 2.0 CDTI

    Year : 2011

    Default

    Quote Originally Posted by BESTuning View Post
    I sent my Signum 2.2 , direct injection, year 06 in for service and when I collected it, the radio multyfunction button did not respond when in the SETTINGS menu mode (I used to move cursor up or down by turning knob R or L and confirming by pressing in). Can anyone help to recover this option?
    Quote Originally Posted by BESTuning View Post
    unfortunately they say it is impossible to have this option. Thats why I need someoene's help in case anyone has encountered such situation.
    In the Owner's manual we can see the use of this option but no information if it can be cancelled or aplied. Thanks for your help.
    It must work like you described. How else would you move between the different settings?
    But... are you sure you were not in the ECC-settings menu?

    Quote Originally Posted by BESTuning View Post
    I will try to disconnect the battery and will advise. Thanks.
    Would not do that

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. BC Functions
    By eeyore in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 24
    Last Post: 9th September 2011, 10:18
  2. Extra Functions
    By Ken072 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 11th July 2011, 22:37
  3. lost all dash clock functions since removing front bumper fog light loom
    By richiem in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 24th March 2011, 20:33
  4. Dashboard multifunction dispaly
    By Knight Rider in forum Bodywork & Interior
    Replies: 3
    Last Post: 3rd September 2009, 19:19
  5. Multifunction Display.
    By Cragy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 28th January 2008, 02:51

Visitors found this page by searching for:

vauxhall insignia multifunction button

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •