User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: re-post regarding alarm

  1. #1
    Regular Member The Gas Man's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    north east
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default re-post regarding alarm

    just a re-post regarding my alarm (siren) not working, just incase any one with the know how missed it. basically when the alarm is triggered the alarm does what it should, the hazzard lights start flashing but there is no sound from the siren itself, i have bought a new siren but this has not cured the problem as there is no sound from that either, all wiring seems intact to the siren any advice is appreciated thanks

  2. #2
    Regular Member BlueRob's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Mexico
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No recall at all if I suggested... to plug a voltmeter and check if when triggered you get some voltage there....

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    SOMERSET
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Never heard of this problem mate ??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Car alarm
    By tditony in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 20th March 2010, 00:15
  2. alarm
    By tditony in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 21st November 2009, 12:48
  3. Set alarm
    By nokiaman1978 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 9th September 2009, 20:15
  4. Alarm
    By sproket in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 3rd August 2009, 21:07
  5. re-post alarm problems still not fixed
    By The Gas Man in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 7th March 2008, 18:25

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •