User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: FAO Anyone with an xbox elite

  1. #1
    Vec-C Facebook Admin thegoldenbullet's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Grimsby, Lincs.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default FAO Anyone with an xbox elite

    Does the xbox elite have an extra usb port on the back.

    reason im asking is, when my elite arrives i will have to connect my wireless adapter in the usb (unless the elite has built in wireless), and i will need to wire in my Xbox hd dvd player.

    any info would be great.

    cheers

    Russ

  2. #2
    Administrator Big-Pete's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Home or in the Gym
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    95 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Audi Q7

    Trim : S-Line Plus 245

    Engine : 3.0 TDV6

    Year : 2013

    Mileage : 3023

    Default

    Hi Russ, I have my wireless adaptor on the back of my elite as normal but im not sure if it has an extra usb port, it doesn't have wireless built in, I think its just got the one usb.. Have you ordered the data transfer cable to transfer from your 20gb HD to the new 120gb HD..??

  3. #3
    Vec-C Facebook Admin thegoldenbullet's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Grimsby, Lincs.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big-Pete View Post
    Hi Russ, I have my wireless adaptor on the back of my elite as normal but im not sure if it has an extra usb port, it doesn't have wireless built in, I think its just got the one usb.. Have you ordered the data transfer cable to transfer from your 20gb HD to the new 120gb HD..??
    i only had the cheap xbox before so no old hard drive - lol

  4. #4
    Regular Member Flaninacupboard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Wellingborough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The wireless adaptor will plug into the usb hub in the hd-dvd player and there is space for it to clip onto the back.

  5. #5
    Regular Member Penfold's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Easy , get PS3 already has wireless

  6. #6
    Vec-C Facebook Admin thegoldenbullet's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Grimsby, Lincs.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Flaninacupboard View Post
    The wireless adaptor will plug into the usb hub in the hd-dvd player and there is space for it to clip onto the back.
    ah ok, and it will just run as soon as connected???

    does the dvd player need to be turned on or does it turn on when the xbox is on/?

  7. #7
    Regular Member fellie's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Lincoln
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ive heard the hd dvd player is very noisy, hence Ive not bought one to go on my elite ( and its the wrong colour )

    the gaming picture will, if you have a decent HD tv, outstand you though

    use the standard cables first to set the elite into 60hz mode, then the hd , that way you'll have hd 60hz, and not 50 hz. It cant be changed when using HD cable..

  8. #8
    Regular Member Flaninacupboard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Wellingborough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    HDDVD drive is very quiet, the xbox itself is a lot noisier so not sure where they're coming from. The HD drive does indeed switch itself on when the xbox powers up.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. XBOX 360 ELITE with 120 GB HDD
    By viperone in forum General items for sale
    Replies: 2
    Last Post: 16th November 2010, 12:25
  2. xbox 360 elite
    By neverlandandy in forum General items for sale
    Replies: 4
    Last Post: 18th April 2010, 11:26
  3. xbox 360 elite
    By lochgilp in forum How much is it worth? (THIS SECTION IS NOW CLOSED)
    Replies: 3
    Last Post: 2nd March 2009, 18:40
  4. Xbox 360 Elite
    By Jay Kay 313 in forum Games Room
    Replies: 9
    Last Post: 31st December 2007, 00:09
  5. Xbox 360 Elite
    By Madgunner in forum Games Room
    Replies: 19
    Last Post: 25th September 2007, 12:21

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •