User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: changing clocks

  1. #1
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default changing clocks

    hi all
    can i change the clocks with a differant top speed on the dial
    and will it need to be tech 2 in

    thanks

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    member of the smoke patrol 230bhp+
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yes you can and it will only take about 20mins to do ...

    what is the top speed shown on your clock

    and its not going to need tech 2

  3. #3
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    mine 140 only 1.8ls

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Failsworth, Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I'm convinced it'll need Tech2'ing.

  5. #5
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    if the top speed is the same will it still need tech 2

  6. #6
    Regular Member parapaul's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    127.0.0.1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If the top speed's the same, why would you want to change them?

  7. #7
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    boring plain dials
    i want sri or something that looks better

  8. #8
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    member of the smoke patrol 230bhp+
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    speak to lmf ,,,,im shore there is some alloy dial covers you can get from them

    i can think who has get them but im shore somebody will list where the pic is for you to see

  9. #9
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    do you know how much these are

  10. #10
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    member of the smoke patrol 230bhp+
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by mhvcbv View Post
    do you know how much these are
    http://forum.vectra-c.com/showthread...ghlight=clocks

    pm mark and he may be able to help you out with the cost of them

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. changing bulb in clocks
    By abz123 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 30th October 2012, 17:56
  2. 140mph Clocks To 170mph Clocks
    By Lean6 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 27th September 2012, 20:48
  3. new clocks
    By Ben_ in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 16
    Last Post: 22nd February 2012, 22:54
  4. New clocks in
    By andyman201 in forum Quick Photo Album
    Replies: 11
    Last Post: 14th April 2010, 16:52
  5. Changing clocks...
    By Kev_A in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 9th July 2007, 09:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •