User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Dodgy Light Sensor...

  1. #1
    Regular Member Stevie-B's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Dodgy Light Sensor...

    I've noticed that my light sensor warning comes on and goes off. Anyone had this?

  2. #2
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Light sensor warning?

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    As in lamp warning? Double check the bulb and make sure its the correct one you check if its a brake light as the car will use another lamp in its place - clever safety feature
    Now I need a turbo to keep up!

  4. #4
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Big Sig View Post
    As in lamp warning?
    Ah yeah, could be that.

  5. #5
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Duncan View Post
    Ah yeah, could be that.
    Or is it for the auto lights?
    Now I need a turbo to keep up!

  6. #6
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    That's what i thought at first, but his profile says a 2002 model so I ruled that out.

  7. #7
    Regular Member Stevie-B's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sorry Guy's had to leave to do some work.... yeah its the lamp warning. Had it few months ago when the front N/S main beam went. Only comes on during a few seconds when I'm traveling downhill going at about 50-60 mph. Not too sure will check the lights tonight.

  8. #8
    Regular Member BlueRob's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Mexico
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had several bulb warnings but the bulb was ok, at the end apparently the bulb was kind of loose in it`s socket....try to tight it and check the electrical connection for good contact HTH

  9. #9
    Regular Member Stevie-B's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    NI
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I think your right rob. It is very inconsitant. I'll have a good check around. Also my rear driver's side light unit has a crack in it so the contact maybe dodgy there.

  10. #10
    Regular Member Ben H's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Herts\Beds Border
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Do you have front fog lights?
    My harness connector in the front bumper was all corroded and some pins became non existent, hence light not working and warning indicators coming on all the time. Started on very intermitantly but became permanant.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. abs light/sensor
    By stret in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 8
    Last Post: 1st November 2012, 00:37
  2. Bizarre! Battery light and dodgy hill start
    By ScottyV6 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 15th May 2011, 17:28
  3. What are the sypmtoms of a dodgy MAF Sensor
    By craigbarlow18 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 18th September 2009, 18:10
  4. Dodgy Temp Sensor
    By abhinn in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 9th June 2009, 10:22
  5. dodgy battery light!
    By monkeyhinger in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 27th February 2008, 18:21

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •