User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: help heater module

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Hants
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default help heater module

    can anyone please tell me where my heater / rear window module is . it is a vec -c gsi .. thanks ?

  2. #2
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Are you meaning what controls the heated rear window? What's the problem. If it's the heated rear window not working, then there's a fuse for it so check that first.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Hants
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Duncan View Post
    Are you meaning what controls the heated rear window? What's the problem. If it's the heated rear window not working, then there's a fuse for it so check that first.

    no everything has gone dead , fan heater, heated rear window , air con, fuses are ok ?

  4. #4
    Full Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    I know this is an old thread but it seems to be the only one that is the same fault as mine... all are dead but only intermittently though, so half the time all is fine and the other half of the time i get nowt .. when they are dead even the lights around them are off (all the heating/fan/demister/temp controls)

    @SteveB, i guess you would have resolved this by now... can you update please to give me an idea of where to start looking..

    any other ideas/tips from everybody else are welcome of course.. with winter coming this is going to be more of an issue so I need to sort it... thanks..

  5. #5
    Ex-Staff Full Member John LE's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Forfar, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Facelift Insignia/Corsa D

    Trim : LE/VXR

    Engine : 2.0 cdti/1.6 Turbo

    Year : 13/07

    Default

    Have you guys tried changing the actual control setup? Or checking that the multiplug is connected properly at the back

  6. #6
    Full Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    was not looking forward to taking apart any part of the dash but you are right i need to get in there and check out the connector first.... I just hope i can find some 'how to' with pics that will help me do this..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can someone tell me where the BCM module is?
    By signum_rob in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 5th October 2012, 16:41
  2. cim module anyone
    By triplecrown31 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 20th September 2012, 22:54
  3. Cim Module
    By wiganrl in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 3rd February 2011, 16:00
  4. CIM Module
    By phil79 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 6th November 2008, 11:32

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •