User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: CD30 MP3 and security codes?

  1. #1
    Regular Member RobW's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tain - Easter Ross
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default CD30 MP3 and security codes?

    Do they have the usual 4 digit code to get them working or is it a tech2 job?

    Bidding on one on the 'bay but am not wanting to goo too high if it needs the code.

  2. #2
    Regular Member pricey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Dewsbury, West Yorkshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    The cd30 needs to be tech2'd out of the donor car, if it has been removed
    without been tech2'd you will be just be bidding on an expensive doorstop.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Greece
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    pricey you have right! I knew that radio that had not been tech2'd before the removal from the donor car will not play until i try with my hands a cd 40 opera (not tech2'd) from an other astra on my GTC and opera works fine after tech2'd on my GTC (enter my car sec code). I can't find an explanation about that!

  4. #4
    Regular Member graham a's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    hull
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    one more point rob,is your car not full canbus.just looked at the age of your car

  5. #5
    Regular Member RobW's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tain - Easter Ross
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Canbus?

  6. #6
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Do you have the six buttons on the wheel or the rocker wheels?

  7. #7
    Regular Member RobW's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tain - Easter Ross
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    4 buttons and rocker wheels...

  8. #8
    Regular Member Caterman's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here, there and every where!
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by RobW View Post
    4 buttons and rocker wheels...
    Full CANBUS then m8

    No codes, just Tech2 out and in

  9. #9
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    what does the canbus do as it seems to be important for a lot of things about a car

  10. #10
    Regular Member RobW's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tain - Easter Ross
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Why tech2 out?

    Think I will ask Vxl about a new one, would be a lot easier!

    What would happen if its not tech2'd out?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitting Parrot MKi9200- Can it run through CD30 aux?(does CD30 even have aux!?)
    By dibble750 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2013, 02:20
  2. Quick CD30 to CD30 MP3 question
    By Chip in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2012, 00:47
  3. Next Security Mod for the Car
    By jonnye in forum Comedy & Humour
    Replies: 4
    Last Post: 10th December 2006, 16:45
  4. PC security
    By Steven in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 23rd June 2006, 01:54

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •