User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Navman F20

  1. #1
    Regular Member rosssri's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    S.Lanarkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Navman F20

    Just bought one anybody else got one? What you think of it ?

  2. #2
    Regular Member Flyingkiwi's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Mytchett, Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have one....Hasn't got me lost yet.

    Mind you, when I tested it locally, I had to stop myself second guessing the instructions.

    Sometimes on a journey it will take you the longer way to a destination, but I still always end up where I want.

    The only thing that can be annoying is that whenever you creep over 70mph, an annoying chime goes off to tell you....Haven't figured out if there is a way to disable that yet.

    Other than that...faultess!

  3. #3
    Regular Member rosssri's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    S.Lanarkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for taking the time to reply. Cheers i'll post my own verdict when i've put it to use.

  4. #4
    Ex-Staff Full Member Ian T's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Skynet HQ EMEC#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I've got the F20 & so has Rich (ditchp), not a bad unit.

    To disable or alter the speed alert, do the following:

    from the menu screen go into preferences
    then into navigation
    then safety alert
    you can turn it off or alter the speed it activates at


    Hope it helps

  5. #5
    Regular Member Flyingkiwi's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Mytchett, Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for the tip Ian.

    Will do that.

  6. #6
    Regular Member ditchp's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The world famous city ground
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra cdti estate

    Trim : Get a

    Engine : Dirty diesel

    Year : 2006

    Default

    Quote Originally Posted by Ian T View Post
    I've got the F20 & so has Rich (ditchp), not a bad unit.

    To disable or alter the speed alert, do the following:

    from the menu screen go into preferences
    then into navigation
    then safety alert
    you can turn it off or alter the speed it activates at


    Hope it helps
    say no more...........nice one IAN
    Midlands Mod Shop - NFFC.

  7. #7
    Full Member merikiito's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia CDTi SRi NAV 160

    Trim : SRi

    Engine : A20DTH

    Year : 2009

    Mileage : 88000

    Default

    Whatever you do dont get the tmc (T1) traffic unit for it as it is useless and a complete waste of money. It takes for ever to get the info and when it does its nearly always wrong. Take my word for it as I use my daily or try to anyway.

  8. #8
    Regular Member rosssri's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    S.Lanarkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Really impressed with this unit in general.
    The only thing i've noticed is that some of the street names on it around where i stay are wrong. Does anyone know if this will sort itself?
    Will a software upgrade rectify this?
    Last edited by rosssri; 26th September 2007 at 20:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. For Sale: F20 navman
    By Grumpy1954 in forum General items for sale
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2011, 17:31
  2. Navman ICN 530
    By Pinman in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 15th August 2006, 13:04
  3. Navman iCN510
    By ROB WOODHOUSE in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 28th February 2006, 09:14
  4. Navman icn 510
    By leeds vectra in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 9th July 2005, 18:58

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •