User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: CD70 Crashed

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Selby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default CD70 Crashed

    Whilst driving home from work today I got a call via my parrot bluetooth.
    Answered the phone and the CD70 displayed "External in".

    Then....... nothing.

    Display remained "external in" for the rest of the journey and I couldnt switch the unit off either with the button or with the ignition logic. Nor could I use the radio or CD Player.

    Left car with ignition off for twenty minutes but it still displayed "External In".

    I eventually took the fuse out (No 1) and the CD70 reset itself when the fuse was replaced. Anyone else had this problem?

  2. #2
    Regular Member chinky's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yep had the same (often!!!!!!!!) switch ur phone then off for a min then back on should solve also there is an option in the the cd70 display menu that you can check(x) when this happens

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Selby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Tried switching phone on and off. Drove home with the phone off (20 mins) Didnt work. Nothing on CD70 menu worked either. The only way to reset it appears to have been to remove the power source.

  4. #4
    Regular Member chinky's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hmm dunno ive found a box that if you check or uncheck it cant remember which then this solves it did you try disconnecting bluetooth

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Selby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I disconnected the bluetooth. Also, once the ignition switched off the bluetooth unit switched off but the CD70 stayed on with the "External In" message. It just froze. I also got the Satnav working but no sound.
    Hopefully its resolved but I will be waiting everytime the phone rings for this to happen again!

  6. #6
    Regular Member chinky's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i know a mate with the same problem though dont think it has lasted as long as yours has i have found some phones have caused ut to stay off for longer i think the system does have issues but dont know the answer as dissconnecting has normally fixed it for me though i know i shouldnt have to do this

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Selby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Not sure what to get rid of, the phone.... or the Vectra!!!

  8. #8
    Regular Member chinky's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    well ive had 2 diff fones and 1 same issue so the vec has to go loll

  9. #9
    Regular Member DennisTheMenace's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Its your phone kit playing up not the headunit , its holding it on mute unplug the parrot kit and it will work again.

  10. #10
    Regular Member chinky's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    its vx inbuilt b/t in the cd70

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Crashed My VXR....
    By spoons in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 61
    Last Post: 25th September 2011, 20:17
  2. Crashed!
    By bigdave1701 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 70
    Last Post: 20th July 2011, 17:35
  3. just crashed the vec :(
    By Craig1985 in forum General Chat
    Replies: 23
    Last Post: 28th June 2009, 17:36
  4. Just crashed
    By ste w in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 31st October 2008, 22:45
  5. I crashed it! :-(
    By Adamant in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 9th December 2006, 21:10

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •