User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Electrical gremlins

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    LEICESTER
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused Electrical gremlins

    Has anyone had some querky problems with their electics. A while ago the sound system audio output virtually disappeared as if only the pre-amp was working, then the next day it was fine. Yesterday the sat nav went Ga Ga and did not have a clue where i was and tried to send me down roads that wern't there. The current position appeared to be unknown and the system guessed where i was which is a bit disconcerting. Am i the only to suffer these problems or has anyone had similar strange events.

  2. #2
    Regular Member justyb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    my sound seems to go quiter when i slow down from off the motorway?

  3. #3
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by justyb View Post
    my sound seems to go quiter when i slow down from off the motorway?
    It's a feature (adjustable) of the head unit. Gets louder as you travel faster to compensate for the extra noise you'll have. There'll be details in the audio manual as to how you can adjust the setting/turn it off.



  4. #4
    Regular Member Adam's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Dunstable, Bedfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by AMPICK View Post
    A while ago the sound system audio output virtually disappeared as if only the pre-amp was working
    Similar to a problem I had (only with one radio station though). It sounded sort of echo-ey and odd, and then it sort of bursts back in periodically. It'd switch between 'full sound' and 'dodgy echo' every couple of minutes from what I noticed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Electrical Gremlins - help needed please!
    By Vaux-Man-G in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 16
    Last Post: 9th October 2012, 13:05
  2. Gremlins/help
    By s2yob in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 7th November 2011, 22:42
  3. Electrical Gremlins (Reply's welcome)
    By billwwhyte1 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 14th May 2011, 21:30
  4. lots of electrical gremlins
    By jossyboy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 16
    Last Post: 23rd September 2009, 07:52
  5. Electrical Gremlins
    By Flubster in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 2nd September 2008, 10:54

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •