User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: display safe !!??

  1. #1
    Regular Member bravocorsa's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    birm
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused display safe !!??

    hi all wondered whether anyone could help (please) have had my vectra 2.2dti sxi for 3 months now but have still got an annoying msg flash up on display it reads 'display safe' every 10 secs when car is running but the weird thing is everything works fine!? (have a cdr 2006 with the larger display )

    many thanks in advance !!

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    .
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi mate - it is to do with your radio code - see here

    Hope you sort it out soon!

  3. #3
    Regular Member bravocorsa's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    birm
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thanks for reply but it is actually flashing 'display safe' not just safe as radio code needed?!
    I think its something to do with head unit not being married upto the screen ? not sure if fixable tho'
    cheers for reply

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mansfield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Did you get it fixed?

    I've just changed to a CD30 MP3 unit and am getting the same message - did you get yours fixed? Strange thing is everything works fine - the CDs, MP3s, radio all play and the display shows all radio/track info. Not sure if there is some sort of problem with it?

  5. #5
    Regular Member pscocoa's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Sandhurst Berkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have just had to replace my colour screen in Omega - Display safe flashed up when I first got screen as it does need to be married to head unit - at least it does on Omega ncdc 2013 - this is a Tech 2 job - note I am not a techhie and have only had a Signum for 2 days so treat info as such.

  6. #6
    Regular Member Sundance's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i think you will find it just needs the info display programming. 5 min job with tech 2.

  7. #7
    Regular Member bravocorsa's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    birm
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Angry tis me!!

    hi, no never did get the display safe to stop flashing ?!
    took it to a mate with tech 2 and he discovered the display needs to be married to stereo! but could not do it, so went to vx in worcester and they are ****e, they could not fix it! and relieved me of a diagnostic charge (40 squid!!)for me cheek.

    if you do find any info please let me know cos i want it sorted but not gonna keep paying for no hope fixes!!!
    hope you get sorted

  8. #8
    Regular Member pscocoa's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Sandhurst Berkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    "hi all wondered whether anyone could help (please) have had my vectra 2.2dti sxi for 3 months now but have still got an annoying msg flash up on display it reads 'display safe' every 10 secs when car is running but the weird thing is everything works fine!? (have a cdr 2006 with the larger display )

    many thanks in advance !!"

    Just one thing to consider - if it has done this since you got the car - can you check with previous owner because to cary out the Tech 2 work you will need either a radio code or a car code if the screen is not the original. The dealer should have asked for the code - there must have been a reason why they can't get into this. The prev owner can tell you if there has been a screen change.

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    wigan
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi,



    could anyone help me my stereo now says safe on it, this happend when i replaced the battery, i havnt got the code for it as i bought it second hand and the booklet didnt come with it.



    ive tried holding the as, rds and uml buttons etc and researched off the net, but it is no good without the code, how can i get hold of the code? ive even bought a radio decoder from ebay and that does not work.



    i took it to the dealers and they said that they will have to have the car for a few days but i need the car. can somebody give me any advise please the stereo is a delco elecronics cdr500

  10. #10
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Display Safe??
    By vectra19 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 28th May 2012, 20:26
  2. display safe
    By khile in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 10th May 2012, 23:46
  3. Display safe
    By ServerKing in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 13th January 2010, 06:05
  4. Display Safe...?
    By n_hudson in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 10th February 2009, 13:57
  5. SAFE on display
    By D-S-Dave in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 20th April 2007, 11:24

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •