User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: indicators stuck on even with ignition off

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    orkney
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default indicators stuck on even with ignition off

    hi, ive just bought a 2.5 v6 cdx vectra with the indicators and repeaters all stuck on but not flashing when the ignition is turned off also the hazards dont work with the ign, off. With the ign, on all works normally, also the power window switches are illuminated with the ign, off.. any ideas would be very welcome ..

  2. #2
    Regular Member deez_nutts's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    im not sure i understand this very well...anyway

    Indicators are not supposed to work with ingnition off but hazard should.

    Does the indicator work ok with the ignition on?

  3. #3
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Would this happen to be a Vectra B?
    If so, the indicator relay has failed

  4. #4
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    333 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    yes, i reckon so, he said cdx.. so its on a 'b'

  5. #5
    Regular Member Ben H's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Herts\Beds Border
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Very common fault. Open the fuse box cover by the drivers right knee. Inside you'll see two yellow relays next to each other, one is for each side of the car. One is either duff or stuck.
    Got fed up with the neighbours alarm going off as it was draining the battery. He'd had a mechanic out scratching his head for last hour when I went out, pulled one out, gave it a tap on the ground, put it back in and it was fixed.
    Mechanic wern't best pleased.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    orkney
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yes the indicators and hazards work with ign, on but the problem is all 4 indicators come on steady when you switch off the ign even with key out

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    orkney
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yes iv,e looked at the relays but wouldnt a faulty or stuck one only cause one side to malfunction and with the ign on they all work perfectly . Also when the ign is off and you switch on the hazards the switch lights up but non of the lamps flash. The car has stood with a flat battery for months and then been started with a booster (not by me) so i am wondering if its damaged an ecu..

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    orkney
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    also, does anybody know where the diagnostic socket is ive had half the dash out and looked under the bonnet with no luck..

  9. #9
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    333 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    ODB port is underneath the coin holder tray on the centre console, u pull it upwards from the end nearest the gearstick, it has 2 metal spring clips, careful not to loose them,

  10. #10
    Regular Member Ben H's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Herts\Beds Border
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by listerd View Post
    yes iv,e looked at the relays but wouldnt a faulty or stuck one only cause one side to malfunction and with the ign on they all work perfectly . Also when the ign is off and you switch on the hazards the switch lights up but non of the lamps flash. The car has stood with a flat battery for months and then been started with a booster (not by me) so i am wondering if its damaged an ecu..
    Perhaps both have gone faulty if stood around. I did read they are a common problem.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Swirl Flap Stuck or Not Stuck ??
    By nibblitz in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 3rd November 2010, 17:57
  2. Help with indicators!
    By Ricksh in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 4th October 2010, 07:15
  3. indicators,,,,,,
    By kpf1grandprix in forum Insignia car chat
    Replies: 7
    Last Post: 19th February 2010, 01:11
  4. Indicators
    By VauxVeteran in forum Insignia car chat
    Replies: 4
    Last Post: 24th June 2009, 20:05
  5. Pressing the indicators when ignition off....
    By joejdx in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 12th February 2009, 22:40

Visitors found this page by searching for:

http:www.vectra-c.comforumshowthread.php27310-indicators-stuck-on-even-with-ignition-off

vectra b indicator stuck on

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •