User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: kenwood installation

  1. #1
    Regular Member jamesr's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default kenwood installation

    I have installed my new kenwood by connecting the stereo wiring harness directly to the iso connector on the vectra, but the stereo is dead?

    The addaptor on the car is standar iso, but with an extra block of connectors?

    Do i need a wiring harness adaptor?

    Thanks

  2. #2
    Regular Member AndrewTi's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Guttedsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You need a live feed matey. It piggybacks off the fag lighter.

  3. #3
    Regular Member jamesr's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    there are no more wires to connect from the stereo they are all in the iso block?

  4. #4
    Regular Member steve.s's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    spalding, linc's
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    have you chainged the yellow and red plugs round on the kenwood leads, ie red to yellow, had to do mine for stereo to work. i think the third block is for the dash screen to set the time and date automaticly thrue the standerd stereo.

  5. #5
    Regular Member jamesr's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I didnt swap the over no.

    Red goes to red yellow to yellow. they are fitted with push fit connectors, so i will swap em round?

    surely they are both power leads though??

  6. #6
    Regular Member steve.s's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    spalding, linc's
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    red ignition, yellow battery. i had to chaing them to get it to work.

  7. #7
    Regular Member jamesr's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ok will give it a go!

    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Following on from the ECC Installation
    By paulhb in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 15th May 2012, 14:24
  2. For Sale: Kenwood Kenwood DPX-503U Double Din CD / MP3 / USB player AND Fascia!
    By John LE in forum Parts for sale
    Replies: 5
    Last Post: 3rd December 2011, 13:49
  3. HID installation help please.
    By SillyMoose in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 15th January 2011, 20:54
  4. HID installation - confused?????????
    By PeterVV in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 15
    Last Post: 1st October 2010, 14:32
  5. ps2 installation.
    By Silver V in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 26th June 2007, 10:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •