User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Switched power cable (headunit)

  1. #1
    Regular Member carl bear's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Burton on Trent, Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Switched power cable (headunit)

    Does any know where the switched power cable, that ends in the ISO block for the headunit, comes from?

    Does it go through a relay or anything like that?

    Because im gettin no power through it and I cant find where it goes.

    Thanks
    Carl

  2. #2
    Regular Member carl bear's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Burton on Trent, Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    My vec is a 2003 1.8LS if that makes a difference.

    Thanks

  3. #3
    Regular Member carl bear's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Burton on Trent, Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    just found what the problem was.

    I had taken out the info display (mines the 2 line display thing) as i was goin to replace it with a small screen.

    the ignition/switched live must run through the display cus as soon as i plugged the display back in, i get power from the switched live cable behind the headunit.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amp power cable
    By vermiculus-daemon in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 18th October 2012, 15:55
  2. no power to headunit
    By cutchy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 27th January 2012, 19:42
  3. No power on new headunit?
    By Mark2.2 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 14th March 2010, 09:08
  4. What colour is the switched live to the headunit?
    By Ziggy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 16th September 2009, 21:45
  5. power & cable poliser ( PC )
    By ian_c in forum Detailing and Car Care Discussion
    Replies: 25
    Last Post: 18th March 2006, 14:03

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •