User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Do double din headunits fit in Veccy Cs?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Do double din headunits fit in Veccy Cs?

    As the title says really,

    Thanks in advance for any replies!

  2. #2
    Regular Member neilshaw1980's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    coventry
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    you will need this fascia to fit a double din unit mate

    http://www.caraudiodirect.co.uk/vaux...or-p-5841.html

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    That's great, I wanted to upgrade my headunit but don't want a single DIN unit sitting in the middle and looking odd.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    anyone got pics of a double din in a veccy?

  5. #5
    Regular Member vectra-x's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    glos
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    if you had a single din headunit and the fascia it gives you an extra pocket underneath the stereo to put things in.if you get the fascia the same colour as the rest of the dash trim it doesnt look out of place.but its what you want at the end lets us know what unit your getting

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lets see your double din dvd player headunits!
    By Jow20 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 20
    Last Post: 11th January 2011, 22:20
  2. Headunits
    By Q22ube in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 11th December 2008, 00:55
  3. double din headunits best value for money?
    By EURO G in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 13th January 2008, 23:02
  4. After Market Double Din Headunits....
    By P6UL K in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 19th September 2007, 21:52
  5. How do the std headunits come out?
    By MadOnVaux! in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 19
    Last Post: 15th July 2007, 00:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •