User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: TB problems

  1. #1
    Regular Member SRI-150's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused TB problems

    hi all, jus got my t-tuning box today, and its amazing , the only 2 problems are its a bit smokey but will be better with me BMC and airbox mod which hopefully should cum 2mora, and the other is when i started it before the engine management light came on and then went off when i started up, i thinki've seen this on here, is it a usual side effect of the box
    thanks everyone

  2. #2
    Regular Member Ian S100's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Southport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It sounds like you've got it turned up too high. The management light coming on then going off when the engine starts just indicates you've had a problem recently - within the last 25 starts IIRC - it should reset itself in due course

  3. #3
    Regular Member SRI-150's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    wel it isn't adjusatble so it may be set too high i drove behind it 2day when someone else drove it an its only a bit of smoke but it should run better with the air filter, i haven't had the light come on yet whilst driving so touch wood it wont, only on start up, thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. z18xer vvti, problems, problems
    By gstore in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 20th April 2012, 13:33
  2. 1.8 vvti problems, problems problems!!!
    By gstore in forum Petrol Engine related
    Replies: 8
    Last Post: 3rd March 2012, 01:31
  3. crusie control problems, anyone had similar problems?
    By rozzer2006 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 2nd October 2011, 21:20
  4. GSi problems
    By Piemyster in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 27th July 2011, 20:11
  5. 1.9 cdti auto problems problems
    By trigger in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 28th September 2009, 17:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •