User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Signum CD70 Sat Nav question

  1. #1
    Regular Member fishphone's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Tourer

    Trim : Elite NAV

    Engine : 2.0 CDTI

    Year : 2013

    Default Signum CD70 Sat Nav question

    When scale set to 60yds random areas of the map are shown as blue despite being land and not water. This appears to be totally random and if a larger scale is selected the blue areas revert to normal colour.

  2. #2
    Regular Member sig63's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Belgium
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Insignia

    Trim : Cosmo

    Engine : 2.0 CDTI

    Year : 2011

    Default

    strange, not on mine and first time i here this

  3. #3
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    i'll try that around london at some point,

  4. #4
    Regular Member fishphone's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Tourer

    Trim : Elite NAV

    Engine : 2.0 CDTI

    Year : 2013

    Default Update

    This is only happening on the same stretch of the A16 between Spilsby and Louth. Just wondered if anyone else in this area has seen the same problem. It only happens when 60yd scale is selected and it does it every time I travel the route. I intend to get some photos over the weekend.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cd70 and CID question
    By davidlewis24 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 9th December 2012, 19:04
  2. cd70 question
    By davidlewis24 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 20
    Last Post: 27th December 2009, 20:26
  3. CD70 BC question
    By DCTGilles in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 27th December 2009, 19:17
  4. CD70 question!
    By anthonychall in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 21st December 2009, 10:49
  5. Signum satnav cd70 question
    By Siggyman in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 19th November 2009, 01:26

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •