User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Rear courtesy lights not working (sort of)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    Panevėžys
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Signum

    Engine : Z19DTH

    Year : 2007

    Default Rear courtesy lights not working (sort of)

    Hello, I recently bought a 2007 Signum, and I noticed that the rear courtesy lights work when you press the button for them, but they don't when the doors are opened. Tapping on the plastic part makes them light up (or stop working from the doors) even when the doors are opened. What could be the issue here?

    Thanks

  2. #2
    Full Member NeilGo's Avatar
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    Nottingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi Nav with Exterior Pack II

    Engine : 1.9 CDTi 16v

    Year : 2008

    Mileage : 174,000

    Default

    Hi there. There have been some similar discussion threads in the past - here's one of them - might be helpful/point you in the right direction

    https://www.vectra-c.com/forum/showt...e-on-with-door

    Only other thing I can think of is disconnect battery and reconnect to see if that 'resets'. Apart from that, the other thing is to wait for one of the technical gurus here to help you solve the problem.

    Hope you can get it fixed.

    Neil

  3. #3
    New Member bibu16v's Avatar
    Join Date
    Oct 2021
    Location
    Timișoara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SW Elegance II Sapphire Black

    Engine : Z18XER

    Year : 2008

    Mileage : 155k km

    Default

    It's possible to have some bad/losen contact on that lamp...removing the lamp and its connector may give you an idea about the problem. Cleaning the connector with contact spray would be also recommended.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 08 Vectra C - Interior front/rear lights not working
    By shuz in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 31
    Last Post: 2nd October 2019, 09:29
  2. Rear Lights not working
    By acsmith1961 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 22nd May 2018, 09:58
  3. No working rear lights or tailgate
    By TonyP2020 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 8th August 2016, 21:56
  4. Rear Left Lights Not Working
    By sammy91 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 2nd April 2013, 11:52
  5. Various Rear Lights Not Working
    By TRICKYRICH in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2012, 22:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •