User Tag List

Thanks Thanks:  10
Likes Likes:  27
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 58

Thread: Whats happened to Op-Com forum?

  1. #1
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default Whats happened to Op-Com forum?

    Whats happened to the Op-Com forum?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    ...........
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    115 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : .....

    Trim : .....

    Engine : .....

    Year : .....

    Mileage : .......

    Default

    Quote Originally Posted by lee gsi View Post
    Whats happened to the Op-Com forum?
    Not on here buddy

    never been allowed to discuss this piece of equipment


    or is it another site your talking about??

  3. #3
    Administrator plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    538 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    think theres an actual forum on the net for op-com users
    Plasma's Tech2 services are now open and able to provide services

  4. Likes RBH liked this post
  5. #4
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Yeah not asking how to use it but the Forum quite a few on here are members of is off line

  6. Likes RBH liked this post
  7. #5
    North West - RO bonehead's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Warrington-ish
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    113 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : VXR!

    Engine : Z19DTH+

    Year : 57


    because........SIGNUM!


  8. #6
    North West - Assistant RO Woody's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    North West (Warrington)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C 3.2 Gsi Auto (Zavoli LPG with Flashlube)

    Trim : Gsi with loads of "Extras"

    Engine : 3.2 Z32SE (LPG)

    Year : 2004

    Mileage : 131,000

    Default

    The hard drive and backup drive failed ��

    The admins and staff are on the case though ��
    Woody's Vx Ice Addons UK/Eire Distributor of the Comfort Unit and Video Accessories from www.PepaS.cz Designed to enhance your Headunit & Display these add in Additional Data and Reversing Camera & Media. NOW INCLUDES FULL Vxr/OPC NEEDLE SWEEP & LIGHTS Also CD70 Aux In & 3 Line Display Updates.

  9. Likes lee gsi liked this post
  10. #7
    Regular Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 150,000

    Default

    The forum which discusses all types of diagnostic equipment had a failure of the main hard drive and the back up drive at 10:30 on Saturday night.

    New drives have been installed and all the operating system is in place.
    There is an issue at the moment getting the forum to see the database.

    Despite early concerns that all the data from the 6 1/2 year old forum had been lost.

    I was advised by the main Admin that the back up data survived.
    So despite being down for almost a week, nothing will have been lost.

    As with all forums including this one.
    OpComusers does not endorse or recommend clone devices, it merely gives programming procedures and technical assistance to members - both private enthusiasts and motor-trade personnel.

    I hope that helps.

    Also just for info.
    Even General Motors in Maryland USA visit the forum from time to time, and as yet, have never felt cause for complaint or concern.
    Last edited by Robsey; 21st June 2018 at 22:27.

  11. Thanks Woody, lee gsi, wildchild, Das thanked for this post
  12. #8
    Regular Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 150,000

    Default

    I suppose GM will not be bothered now, seeing as Vauxhall is now part of Peugeot (PSA) and not GM.

  13. Likes RBH liked this post
  14. #9
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Do you think its recoverable?

  15. #10
    Regular Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 150,000

    Default

    Yes it is recoverable.

    I had a look at the database and drive contents via ftp, and it is all there.
    Looked at a lot of the guides and How 2s and they are also fully intact.

    The issue that the team are having, is getting the forum to see the database.

    It was news to me to be told that it is very common for forum hosting sites to need to renew their drives every 2 to 3 years to prevent failures.
    It appears that the last two drives (main and back-up) had been running for about 5 years, so we had done well.

    The guys advise that they are working hard to resolve the issue, but 'admin' feels that it is just something silly and almost insignificant that he has overlooked.

    I will post as soon as I hear anything, as I know a lot of friendly names from Vectra-C.com use our site on a regular basis.

    At the moment the Opcomusers team are keeping in touch via the VxON message board and Whatsapp and Messenger.
    Last edited by Robsey; 30th June 2018 at 19:23.

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 3rd March 2018, 14:59
  2. What's happened to forum layout?
    By Critch in forum General Chat
    Replies: 29
    Last Post: 23rd February 2012, 15:31
  3. Whats Happened Here ?
    By Tam80 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 13
    Last Post: 5th August 2011, 18:45
  4. whats happened?
    By chris1804 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 0
    Last Post: 7th May 2010, 07:51
  5. Whats happened to......
    By gibbon7000 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 5
    Last Post: 21st May 2009, 08:27

Visitors found this page by searching for:

opcom forum

op-com fórum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •