User Tag List

Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  3
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: No noise/sound from indicators?? & Spanner light

  1. #1
    Regular Member michale_kid's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default No noise/sound from indicators?? & Spanner light

    Hi all, a have searched high and low but can't seem to find any information on my car's problem.

    Just bought a 55 signum and whenever I indicate I have to check it's on as their is no sound/noise to say their working..

    Also I have the spanner light on and the garage sad something about the indicators or instrument??

    Anyone have any ideas what's going wrong?

    Thanks

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

  2. #2
    Midlands - Head case Organiser Dog_Book's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Derby
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    210 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : VXR

    Engine : Z28NEH

    Year : 07

    Default

    The codes need reading with a proper tool
    Vectra VXR estate 2007 Sapphire Black
    Teapot Tuned 245/300
    Eibachs B8's, fully loaded factory options

    https://www.vectra-c.com/forum/calendar.php

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Do the "door open" and "lights left on" warning chimes also not work?

    Could be a CIM issue.

  4. #4
    Regular Member michale_kid's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ok I will see if I can find someone with a propper tool or see if a local garage can plug it in..

    I'm pretty sure the car does not beep if I exit the car and leave the lights on but I will double check tonight after my shift.

    Thanks

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

  5. #5
    Regular Member nikroc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    DERBY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2t

    Trim : standard

    Engine : z20net

    Year : 08

    Mileage : 32000

    Default

    Where are you?..maybe someone local could help you out??

  6. #6
    Regular Member michale_kid's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by nikroc View Post
    Where are you?..maybe someone local could help you out??
    Dunstable (Bedfordshire) is their a section to find out if anyone is nearby?

    Just to confirm the car does not alarm at all when I open the door with the lights left on

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra 2007

    Trim : sri

    Engine : z18xer

    Year : 2007

    Default

    It does sound like a CIM problem

  8. #8
    Regular Member nikroc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    DERBY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2t

    Trim : standard

    Engine : z20net

    Year : 08

    Mileage : 32000

    Default

    I assume everything was working before the door swoop?

    All the old stuff transferred to the new,or vice versa?


    You could always go pay VX.If the worse comes to the worst.

  9. #9
    Regular Member michale_kid's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Only bought the car a week ago. Current issues when I got it was heaters only work on no4 and needs new thermostat.

    Then I noticed the spanner light came on. And on way home I found myself checking indicators as couldn't hear it.

    Now the door bleep has been brought to my attention who knows what else.

    Looks like a expensive fix aswell gonna check every fuse and relay in the car today just in case.

    Ps, thanks for your help
    I'll get back to you after I get full diagnostic.

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    Last edited by michale_kid; 12th February 2018 at 12:32.

  10. #10
    Regular Member nikroc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    DERBY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 2t

    Trim : standard

    Engine : z20net

    Year : 08

    Mileage : 32000

    Default

    Hope it was cheap then..think of it this way...at least your getting to know your new car!

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Electrical sparking type sound until I use indicators
    By Persia-chris in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 4th February 2016, 12:58
  2. Judder, dump valve noise, spanner light
    By robster23 in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 5
    Last Post: 21st May 2013, 09:17
  3. Replies: 3
    Last Post: 26th July 2012, 19:33
  4. Indicators not making an audible sound
    By kevin75 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 22nd May 2012, 23:27
  5. Indicators - no noise?
    By wise1 in forum Insignia car chat
    Replies: 25
    Last Post: 11th September 2011, 18:10

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •