User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: limp mode

  1. #1
    Regular Member fiend61's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    york
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra 2.8 turbo

    Trim : elite

    Engine : 2.8 turbo

    Year : 2006

    Default limp mode

    hi all
    poddling along at 60mph today when car (vec-c 3.2 ) went into limp mode eml light flashing and no power, pulled over and car sounded like a bag of spanners misfiring, turned off and had a look under bonnet (not alot to see under a 3.2 bonnet) got back in car and started her up, car with spanner light came on and didnt go off until car started, think this is normal when a code is stored, anyways got home and done pedal trick and got code 0302-cylinder 2 misfire detected, now the car has been ok whilst driving home no limp mode or anything absolutley normal so am i best ripping half the engine out to check spark plugs etc or leave it until it happens again??? also is there anything else that i can do to try and find out why this has happened
    TIA

  2. #2
    Regular Member fiend61's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    york
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra 2.8 turbo

    Trim : elite

    Engine : 2.8 turbo

    Year : 2006

    Default

    having to bump this as i need advice im off work this week and if i need to do anything now is the time
    tia

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    prestatyn
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    only you can asnswer that but me personally there's a reason why it happend, I would wait till it happens again unless your doing long distances as theres no point in stripping it all to change a plug when theres a good chance it could be a coil pack,injector or plug cant see it being compression as it's running fine again but theres no harm in doing a test to see what compression your getting while it's apart

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Limp mode.... Help
    By jodiexii in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 8
    Last Post: 2nd July 2012, 09:45
  2. Limp mode!!! HELP
    By J's Turbo in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 46
    Last Post: 14th October 2011, 15:06
  3. limp mode still
    By trickster75 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 24th July 2010, 22:03
  4. Limp Mode
    By frenchman in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 25th October 2009, 21:35
  5. Limp mode or dead mode
    By JSYSH466Y in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 2nd July 2009, 09:46

Visitors found this page by searching for:

vectra c 3.2 in limp mode

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •