User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Headlight leveller stopped working

  1. #1
    Regular Member 19CDTi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Perth, Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Headlight leveller stopped working

    Folks,
    As per previous threads, I replaced my chrome headlights with black ones, and fitted HIDs. Since then, the level adjuster in the cabin no longer has any effect on the beam aim.

    There was only one plug to fit into the new lights so I'm confident I havent left one out, are the motors ******ed? if so how do i get into them to check?

    Thanks

    Stuart

  2. #2
    Regular Member vmb2722's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Blackpool/St Mary's Bay
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Exclusiv

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    I don't want to insult your intelligence but have you checked the fuse?

  3. #3
    Regular Member 19CDTi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Perth, Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Haha no insult taken mate, as it happens no I haven't cos I was nackered last night when i noticed!

    Will do so after work. Any idea which one or which symbol I'm looking for ?

  4. #4
    Regular Member vmb2722's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Blackpool/St Mary's Bay
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Exclusiv

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    Engine fusebox either f19 or f20 should be 5amp

  5. #5
    Regular Member mrk's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra hatchback

    Trim : improving

    Engine : 1.9cdti mas remap

    Year : 06

    Default

    just a thought m8 but did you check the adjusters are fitted in your new lights as usually you swap them over from the old ones

  6. #6
    Regular Member vmb2722's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Blackpool/St Mary's Bay
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Exclusiv

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    Quote Originally Posted by mrk View Post
    just a thought m8 but did you check the adjusters are fitted in your new lights as usually you swap them over from the old ones
    I thought about asking this question, but surely................

  7. #7
    Regular Member mrk's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra hatchback

    Trim : improving

    Engine : 1.9cdti mas remap

    Year : 06

    Default

    mmmmmmmmmmmmmmmmmm we're waiting lmfao

  8. #8
    Regular Member vmb2722's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Blackpool/St Mary's Bay
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Exclusiv

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    Quote Originally Posted by mrk View Post
    mmmmmmmmmmmmmmmmmm we're waiting lmfao
    He's out there frantically changing his levellers over, I can just imagine panting over the keyboard as he types "yeah it was the fuse" lol

  9. #9
    Regular Member 19CDTi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Perth, Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Wouldnt be surprised if it's either of those things lads, laugh it up! haha!

    Will have a look after work then come up with a really good excuse about how it totally wasnt my fault haha!

    In fairness i just checked the mounts were there and the socket was the same - didnt even think about the levellers! lol

    Ach well you live and learn!

  10. #10
    Regular Member 19CDTi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Perth, Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Alright nuggets, carry on laughing - it wasn't the fuse, the motors are on the old lights and not the new ones!

    I did wonder what i was looking at under that wee rubber cap....

    Bumper's coming off for the black grille anyway so I'm no fussed lol

    Stuart

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sub has stopped working
    By inchy1981 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2012, 16:35
  2. Sat Nav Stopped Working
    By alhambra in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 26th September 2012, 19:24
  3. DAB stopped working
    By sandman1001 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 8th February 2011, 22:27
  4. Automatic headlight leveller help needed
    By leeroberts919 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2010, 17:01
  5. Fan stopped working
    By andyxedos in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 23rd December 2009, 23:18

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •