User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: not alot of boost

  1. #1
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default not alot of boost

    hi guys, its been a few years since i have been on here, i have lost alot of boost pressure, it kicks in around 1500rpm and then goes flat, and it also goes into limp mode if i push it to 3000rpm, i have checked all boost pipes etc, and i have a code of po234, could this be a boost pressure sensor/ map sensor??

  2. #2
    Regular Member john506's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Wirral
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Try cleaning the boost sensor, dead easy job

  3. #3
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    done that already fella

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    South east
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Which engine?

  5. #5
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    2ltr dti

  6. #6
    Full Member bobssignum's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    polishing something or other somewhere
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia sport tourer 2.0 CDTi

    Trim : /Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2014

    Mileage : 34900

    Default

    hi glynn long time no see
    Have a look at this thread m8
    http://www.vectra-c.com/forum/showth...34-5b-no-power
    Driving vauxhall,s for 30 + years
    and still loving it

  7. #7
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yes mate its been a couple of years now lol, thank you i will look now

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Seems alot of road noise
    By Angel1368 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 13th October 2012, 09:46
  2. Alot of oil around injector 1 and 2
    By b7a55y in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 13th March 2012, 16:51
  3. alot more mpg from non supermarket fuel.
    By Jow20 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 41
    Last Post: 8th September 2011, 17:22
  4. I know alot of you dont like cyclists
    By Ziggy in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 5
    Last Post: 10th June 2011, 15:34
  5. not alot on ebay for vectra c
    By pogo in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 23rd September 2006, 05:36

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •