User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: back to bug ya

  1. #1
    Regular Member s31num's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    were ever life takes me
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Smile back to bug ya

    hi forum got a wee problem with the siggy its a 2.2 direct petrol problem started a week ago car is only revving to 2500 in when stopped and driving slow no guts ,called aa got a diagnostic found p0303 and p0304 suspect coil pack fault ,,, so replaced coilpack and nothing has changed ,,been looking at similar problems and does anyone think fuel pump or anyone had this same thing any help would be great thanks

  2. #2
    Regular Member Lordish's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Does sound like a fuel related problem. Sounds like the pump. Does it go into limp mode when you start revving it a bit.

  3. #3
    Regular Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Yer Maws Bedroom
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Honda Civic

    Trim : ES,Panoramic Roof and Power Mirrors

    Engine : 1.8 iVtec

    Year : 2009

    Mileage : 67500

    Default

    Maybe the FPR @paulvectrac

  4. #4
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    What's your fuel pressures?

    did you check plugs while you changed coil?

  5. #5
    Regular Member s31num's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    were ever life takes me
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yep goes limp mode when revved , the pump feels like its ticking a little ,, and yep checked plugs ,,engine done about 68000 serviced regular ,, only problem ave had in 2 year ,,, i would imagine fuel from pump should be pumped constantly and not like ------------ bits at a time.

  6. #6
    Regular Member s31num's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    were ever life takes me
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    fpr das is tht the fuel pump relay or sumit ,, and how do i check my fuel pressures mate

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    deffo sound like the fpr fuel pump faults when you boit it and get limp mode

  8. #8
    Regular Member s31num's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    were ever life takes me
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    nice 1 guys got 1 ordered so see how it goes eh will let yas know how a get on

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 5th July 2012, 23:27
  2. Got Veccy Back Friday--Now back in workshop!!!!!
    By jay_c2010 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2010, 18:50
  3. Help, the back ligth and back door not working after using hanger
    By joacom in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 12
    Last Post: 19th April 2009, 15:24
  4. Milau Trip - back seat report...WE'RE BACK!!!!
    By Duncan in forum General Chat
    Replies: 64
    Last Post: 30th September 2007, 12:53

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •