User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Rear Left Lights Not Working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Australia
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : ZC

    Trim : CDXi

    Engine : 3.2 V6

    Year : 2004

    Default Rear Left Lights Not Working

    G'day,

    I have a 2004 Vectra CDXi.

    Recently I've been getting messages on the aircon/audio display screen telling me to "check rear left indicator", "check rear left reverse light", "check rear left light", and "check rear left brake light".

    Upon inspection, all of the above mentioned lights do not work at all.

    I've checked the fuses and none of them need replacement.

    Any suggestions as to what could be the problem?

    Thanks.

  2. #2
    Regular Member Envy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Welwyn Garden City
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SRi Nav

    Engine : 1.8 VVT

    Year : 2006

    Mileage : 130k

    Default

    Have you tried new bulbs. I had three go on me once at the same time.

    Since i replaced the bulbs i have not had a problem.

    Might just be bad luck.

    Cheers cobber

  3. #3
    North West - Assistant RO Woody's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    North West (Warrington)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    186 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C 3.2 Gsi Auto (Zavoli LPG with Flashlube)

    Trim : Gsi with loads of "Extras"

    Engine : 3.2 Z32SE (LPG)

    Year : 2004

    Mileage : 131,000

    Default

    Quote Originally Posted by Envy View Post
    Have you tried new bulbs. I had three go on me once at the same time.

    Since i replaced the bulbs i have not had a problem.

    Might just be bad luck.

    Cheers cobber
    And again, welcome "Cobber" from the UK matey

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Norway
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bad grounding/earth to chassis?
    This is the only common wire to all the bulbs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No working rear lights or tailgate
    By TonyP2020 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 8th August 2016, 21:56
  2. Discussion: Left mirror not working
    By MURDO in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 15th March 2013, 19:31
  3. Various Rear Lights Not Working
    By TRICKYRICH in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2012, 22:20
  4. Interior Reading Lights front and rear not working
    By Gavin Thomas in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 18th July 2011, 16:54
  5. boot and rear left indicator not working
    By lander7394 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 27th June 2011, 20:12

Visitors found this page by searching for:

vectra rear left light not working

all left rear lights not working on vectra c

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •