User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: No power in low revs

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    machynlleth powys
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default No power in low revs

    Hi my cdti 150 has just lost all low rev power when the turbo kicks in dhe pulls like a train it is a lot worse when the engine is cold my swirl bar is attatched I have cleaned egr and boost sensor anything else it could be ????

  2. #2
    Regular Member wildchild's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Wolverhampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : elite

    Engine : 1.9 cdti 16v 150

    Year : 06

    Mileage : 174000

    Default

    Did u completly strip the egr down when u cleaned it
    gaz

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    machynlleth powys
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by wildchild View Post
    Did u completly strip the egr down when u cleaned it
    gaz
    I basicly split it in 2 took the 4 screws out

  4. #4
    Regular Member wildchild's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Wolverhampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : elite

    Engine : 1.9 cdti 16v 150

    Year : 06

    Mileage : 174000

    Default

    Did u grease yhe plunger
    gaz

  5. #5
    Regular Member cardiffgareth's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Vale of Glamorgan
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C 1.9 CDTi 120bhp 8v

    Trim : Life

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    Sounds like mine was - split turbo hose I was told was the culprit !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. high revs no power
    By veccyDaz in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 29th May 2012, 18:31
  2. no power at low revs
    By tonyr101 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 10
    Last Post: 14th September 2011, 07:11
  3. no power at low revs cdti
    By brownlow39 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 22nd May 2010, 19:39
  4. Limited revs and power down
    By Ste in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 24th November 2009, 11:59
  5. No power between 3k-4k and high revs
    By troodon in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 26th September 2009, 18:53

Visitors found this page by searching for:

vectra c 1.9 cdti 120bhp no power at low rev

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •