User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Help!!!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : sx

    Engine : 1.8

    Year : 04

    Default Help!!!

    So today was driving my vectra c 04 sxi and the light on the dash come on saying i had a bulb out..

    stopped got out and all bulbs are working but the right indicator light stay on??

    Any help will be a lot of help.. Thanks

  2. #2
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    When the sidelight goes it puts the indicator on so there is still a light marker for that corner.

    Check that sidelight.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : sx

    Engine : 1.8

    Year : 04

    Default

    will try put a new bulb in tomorrow morning and let you know but as far as i am aware the bulbs working

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Vectra

    Trim : OPC

    Engine : 2,8 V6

    Year : 2008

    Mileage : 90000

    Default

    mine does it sometimes - that's just a loose connection though. A firm slap on top of the light and it works again. Can't really be bothered to fix it as long as this works. Might get the garage to fix it at next service though

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : sx

    Engine : 1.8

    Year : 04

    Default

    anyone ever had a problem with their interior light? mines ****ing me off

  6. #6
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    Quote Originally Posted by mattysvectra View Post
    anyone ever had a problem with their interior light? mines ****ing me off
    What's wrong with it.

  7. #7
    Full Member vmb2722's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Blackpool/St Mary's Bay
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Exclusiv

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    Quote Originally Posted by mattysvectra View Post
    anyone ever had a problem with their interior light? mines ****ing me off
    Yeah mine wasn't bright enough so I put new bulbs in

  8. #8
    Full Member vmb2722's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Blackpool/St Mary's Bay
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Exclusiv

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    Quote Originally Posted by mattysvectra View Post
    anyone ever had a problem with their interior light? mines ****ing me off
    Yeah mine wasn't bright enough so I put new bulbs in

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •