User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Window wiper not working

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Window wiper not working

    Some snow has fallen of my roof on to my front window while the wipers were goin and was to heavey for them to lift before i could turn them off i heard a very loud pop and now they wont work. I lifted the bonet and turned the wipers on and i can see the moter spining. Would any1 know what has happened to them and who do i take it to ie. Machenic or auto spark? Or could i fix it myself.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    South east
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The rods may have popped off - have a read of this How 2 and use it to remove the scuttle panel and check the mechanism, Pop the rods back on and use cable ties to hold them on as a temporary fix.

    http://www.vectra-c.com/forum/showth...355#post188355

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. rear wiper not working?
    By crinks85 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 3
    Last Post: 5th March 2012, 21:18
  2. window wiper p,s stopped working..
    By morri76 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 20th May 2011, 18:47
  3. Window wiper stopped working
    By Darryl2.2DTI in forum Bodywork & Interior
    Replies: 10
    Last Post: 8th February 2009, 18:50
  4. wiper not working???
    By thompo5 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2008, 18:10
  5. Rear Wiper Not Working
    By djr69uk in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 21st August 2008, 15:57

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •