User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: windscreen wipers failure!!!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Tranent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default windscreen wipers failure!!!

    my windscreen wipers have stopped working,the motor seems to be going through the motions but for some reason the wipers arent moving any ideas

  2. #2
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The linkage will have dropped off. There is a How 2 on fixing it with Cable Ties.

  3. #3
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 000

    Default

    As said above. Sounds like one of the joints has popped off.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Tranent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default many thanks

    cheers guys the bottom part of the linkage had popped off it seems ok now but thinking i should tie them together

  5. #5
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 000

    Default

    Quote Originally Posted by scarface0004 View Post
    cheers guys the bottom part of the linkage had popped off it seems ok now but thinking i should tie them together
    Yes. It will pop off again one of the days if you don,t.

  6. #6
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    61 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Pop it back on an secure with cable tie.

    mines been like that for 2 years now an still works fine

  7. #7
    Regular Member Al 22 dti's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    pontefract
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 57 zafira 1.9 cdti design

    Trim : design

    Engine : 1.9 cdti

    Year : 2008

    Default

    tie wrap.. did mine two years ago and its still going strong !

  8. #8
    VIP-Member Johnsdutton's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    East Kilbride
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Mileage : 110,000

    Default

    Did mine 5 years ago and still working.
    3.2 v6 Signum and loving it

    http://www.freewebs.com/johnsdutton/

  9. #9
    Regular Member lee gsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire (Near Havant) . .Drives: Signum 1.9 CDTi
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 CDTi

    Year : 2005

    Default

    I replaced the 2 bars with new replacements from Ebay and they lasted about 6 months before I had to fit Tie-Wraps again lol.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Windscreen wiper failure
    By Finty in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 17
    Last Post: 30th December 2010, 13:52
  2. Windscreen wiper linkage failure
    By Leviathan in forum Bodywork & Interior
    Replies: 6
    Last Post: 16th November 2009, 19:02
  3. Windscreen wiper failure
    By Hideous in forum Bodywork & Interior
    Replies: 18
    Last Post: 23rd January 2008, 17:00
  4. Windscreen wipers
    By *VECTRA 1.8 SatNav* in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 27
    Last Post: 14th December 2007, 01:10
  5. windscreen wipers
    By jamesr in forum Bodywork & Interior
    Replies: 1
    Last Post: 1st January 2007, 11:10

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •