User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Rear park sensors not working.

  1. #1
    Regular Member russ1969's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Rear park sensors not working.

    Was out the other day and my bulb warning light come on.
    All lights working and present at the mo. so this is baffling me!!!! not telling me on the display which bulb it is
    Now my r/h indicators are flashing rapidly as if theres a bulb out but all working ok
    Then noticed my rear parking sensors are not working (also have fronts and these are working fine)

    Anybody got any ideas????

  2. #2
    Regular Member russ1969's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Anyone????

  3. #3
    Regular Member Critch's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall vivaro

    Trim : Basic

    Engine : 1.9

    Year : 2004

    Default

    Bad earth rear light somewhere possibly

    are they genuine parking sensors?

  4. #4
    Regular Member russ1969's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeh there the standard fronts and back

  5. #5
    Regular Member david-bell's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    eastlothian scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra vxr

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2008

    Mileage : 31000

    Default

    Quote Originally Posted by Critch View Post
    Bad earth rear light somewhere possibly

    are they genuine parking sensors?
    had this with my old signum with after market sensors

  6. #6
    Regular Member russ1969's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    But these are genuine ones. All just seems very strange to all go at same time

  7. #7
    Regular Member russ1969's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Checked the bulbs and all ok there apart fro I don't appear to have a o/a/r fog light working also???

    This is getting stranger?

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Vectra


    Engine : Z28NET


    Default

    Quote Originally Posted by russ1969 View Post
    Checked the bulbs and all ok there apart fro I don't appear to have a o/a/r fog light working also???

    This is getting stranger?
    Only one rear fog light works on vectras unless you do a mod to enable it.

  9. #9
    Regular Member russ1969's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I know there's only one and its the o/s one that's not working also changed bulbs and checked them all

  10. #10
    North West - Assistant RO Woody's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    North West (Warrington)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    186 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C 3.2 Gsi Auto (Zavoli LPG with Flashlube)

    Trim : Gsi with loads of "Extras"

    Engine : 3.2 Z32SE (LPG)

    Year : 2004

    Mileage : 131,000

    Default

    I'm just wondering if a forced computer ECU start would reset things ?
    Have you tried letting the stuff all turn itself off automatically .... leaving key out of ignition and don't touch the car for 15 minutes THEN disconnect the +ve battery terminal and leave for 5 minutes. Then reconnect the battery leave for a further 5 minutes and then start the car ?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Estate reverse light wire - ID for park sensors
    By isdmac in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 11th July 2012, 20:01
  2. parking sensors not working
    By gsi-robster in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 20th March 2012, 18:57
  3. park pilot sensors
    By husky in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 13th November 2010, 09:40
  4. Park Pilot Sensors
    By tramman in forum Parts for sale
    Replies: 5
    Last Post: 9th December 2009, 22:09
  5. Roof Loom including Rain Sensors Park Pilot
    By lofty in forum How much is it worth? (THIS SECTION IS NOW CLOSED)
    Replies: 1
    Last Post: 15th May 2008, 20:12

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •