User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: CD70 Navi CID Broken

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default CD70 Navi CID Broken

    I have a CD70 Navi system in a Vectra 2006 CDTi 1.9 estate. something slipped while carrying load and smashed the CID.

    I am not really fussed about the Navi as it was old and I use TomTom but I would like to be able to see what radio station I am listening to.

    Can I change for a GID and do I need to replace all the vents with it or just the GID. Where would I get a GID?! Or any display that is cheap.

    Many thanks

  2. #2
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yiy can change to gid and still have nav

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Worthing
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks DavidD88, where could I get one from?! And does it need to be decode / paired to the Cd70 etc. As that confuses me!? Thanks for your help?

  4. #4
    Regular Member Ozyboyross's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sprowston, Norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SRi XP

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2006

    Mileage : 90k

    Default

    Does that mean you could swap a GID for a CID and gain the map nav instead of arrows?

    Sorry to thread hijack!

  5. #5
    Regular Member Neve'o's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Norfolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi 150 Hatch

    Trim : SRi

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 69'000

    Default

    /\/\ Yes.

    In reply to the OP, you will need to source a devoiced GID or at least have the code for it. Or just swap out your CD70 for another CD70 already paired with a GID.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cd70 navi
    By brod999 in forum General Motoring Chat
    Replies: 7
    Last Post: 6th January 2013, 19:42
  2. CD70 Navi
    By VectraElite150 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 19th February 2012, 17:03
  3. cd70 navi
    By vectra sri dan in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 11th October 2011, 14:47
  4. Need help with my CD70 NAVI
    By Big Sie in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 8th November 2006, 12:35

Visitors found this page by searching for:

broken cd 70.com

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •