User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: limp mode

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Tranent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default limp mode

    hi just wondering if anyone can shed a bit of light on a problem im having my car starts ok after a cold start but if i turn engine off before a few miles drive spanner lioght comes on and it seems to be in limp mode i have to turn enigine of for a while before it seems to reset any ideas???

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    You need the fault code(s) reading out. Beats guesswork.

    Does the pedal trick work on your car?

    No mention of engine information either in your post, or in your profile.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Limp mode?
    By chrosty in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 18th April 2012, 12:35
  2. limp mode?
    By ryanhamil in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 2nd July 2009, 16:43
  3. Limp mode or dead mode
    By JSYSH466Y in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 2nd July 2009, 09:46
  4. Limp Mode
    By Slippery in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 19th April 2009, 13:22
  5. Limp mode
    By dan1983 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 3rd July 2008, 18:35

Visitors found this page by searching for:

vauxhall vectra limp mode reset site:www.vectra-c.com

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •