User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: hid kit not working properly

  1. #1
    Full Member garyvectrac's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra sri dti

    Trim : design

    Engine : 2.2dti

    Year : 2003

    Mileage : 70,000

    Default hid kit not working properly

    have installed a hid kit to my 2004 vectrs sri dti, they are having some issues, once the engine is started they come on fine, if i turn them off (engine still running) and then turn them back on nothing but a quick buzz from the headlight area, i have to turn ignition off and back on again before they will work again. the set is supposed to be non canbus, so i brought a set of decoders but they seem to make things worse. i get no bulb warning signals when no decoders but seem to get bulb warnigs when the decoders are plugged in. confused to say the least. i brought the hid kit from ebay in a private sale (not a company) item no. 190796481121 if anyone wants to have a look. do i nee to use a relay or is the set f****d. please help as when they work the light is amazing.

  2. #2
    Regular Member DTi Elite's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    county durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Elite

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2007

    Mileage : 145k

    Default

    your best option is to find someone local with diagnostics , get them to go into the UEC settings & change to xenons present .

  3. #3
    Full Member garyvectrac's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra sri dti

    Trim : design

    Engine : 2.2dti

    Year : 2003

    Mileage : 70,000

    Default

    is it as easy as that, can anyone with a diagnostic do this?

  4. #4
    Full Member garyvectrac's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra sri dti

    Trim : design

    Engine : 2.2dti

    Year : 2003

    Mileage : 70,000

    Default


  5. #5
    VIP-Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    `
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : `

    Trim : `

    Engine : `

    Year : `

    Mileage : `

    Default

    Yes its as simple as that.

  6. #6
    Regular Member Envy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Welwyn Garden City
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SRi Nav

    Engine : 1.8 VVT

    Year : 2006

    Mileage : 130k

    Default

    @gary6863 Come over to me today if you can. I can then turn on the xenon option for you via opcom.

    Your only 25 mins from me. I also have spare ballasts for a bit of fault finding if needed.

    Free of course :-)

    Pm me if interested

  7. #7
    Regular Member Envy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Welwyn Garden City
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : SRi Nav

    Engine : 1.8 VVT

    Year : 2006

    Mileage : 130k

    Default

    @gary6863 let me know if you want to come over as i may have to go out for a few hours today.

    Cheers

  8. #8
    Full Member garyvectrac's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra sri dti

    Trim : design

    Engine : 2.2dti

    Year : 2003

    Mileage : 70,000

    Default

    sorry been out all day, only just seen your replys. hopefully we can arrange another day, im not currently working so am about most week days. regards gary

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. windscreen wipers & washer not working properly
    By bootneck85 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 3rd February 2015, 07:43
  2. EGR valve not working properly
    By msqualo in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2012, 16:56
  3. Climate control not working properly
    By vectragsi3.2 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 15th February 2012, 13:28
  4. Fan not working properly/self cx'g indicators & TC
    By ziplex in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 9th November 2008, 18:24
  5. Climate control not working properly
    By Aussie in forum Bodywork & Interior
    Replies: 12
    Last Post: 13th November 2007, 22:49

Visitors found this page by searching for:

where cani buy hid headlight kits in Luton

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •