User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: what is that cable for ? (why disconnected)

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    PL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default what is that cable for ? (why disconnected)

    Hi!
    what is that cable for and why disconnected ?1 015_rdy.jpg

  2. #2
    Regular Member STICKY3.2's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hertfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It's probably for some equipment that is not fitted to your car, if you looked closely enough you would probably find others around the engine bay not plugged in to anything either

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    PL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    maybe yes - but to what kind of equipment is normally connected ? (if car has it)

  4. #4
    Regular Member Handyandy-UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Suffolk, Englandshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : BMW 525i

    Trim : SE Touring

    Engine : 3.0

    Year : 2007

    Default

    Given the rough location, possibly washer fluid level sensor ... front foglights... headlamp washer system ... really just guessing though

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    PL
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hmmm.. but that one is not washer fluid level sensor that way ?:
    1 043_640x480_2.jpg
    front foglights I have - so I don't think so -maybe this headlamp washer system that way ? but I see it only on one side

  6. #6
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    The one above looks like that parking sensor wiring, bigwilko can Prob confirm this

  7. #7
    Regular Member taffy bhoy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    newport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    my guess would be previosu owner done a direct link to the fuse box for washer level sensor

  8. #8
    Regular Member Handyandy-UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Suffolk, Englandshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : BMW 525i

    Trim : SE Touring

    Engine : 3.0

    Year : 2007

    Default

    Good ideascoming out here ... so the one down by the washer bottle is probably for the level sensor and the original one up top quite possibly for front parking sensors.

  9. #9
    Regular Member BigWilko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 2005

    Default

    I think, that close to the washer bottle its either level sensor or headlight washer pump.

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Fiat

    Trim : Panda 100HP

    Engine : 1.4

    Year : 08

    Default

    Looking at the bit highlighted it's the connector for the additional bonnet switch at the top of the picture ,and it's disconnected because the tag has fallen off the bottom of it !.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Radio disconnected now code needed
    By bighammerfan in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 27th September 2011, 17:34
  2. After i disconnected the battery.....
    By FIL 4822 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 16th June 2008, 14:07
  3. Wiper arm actuator disconnected !!
    By Led in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 22nd January 2008, 23:26
  4. Disconnected connector in engine ??
    By dinac_cro in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 11th December 2007, 16:37

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •