User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Blowers not blowing hot

  1. #1
    Regular Member john506's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Blowers not blowing hot

    Drove to work today for about 15 mins which is usually well enough time for my blowers to blow hot, but they remained cold.

    Didn't drive enough to see if the engine temperature needle moved. Most of the time it doesnt move, only on long journeys, but heaters remain as normal.

    Car is a facelift 1.9 CDTi 150 on a 55 plate.

    Thanks

  2. #2
    Regular Member Handyandy-UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Suffolk, Englandshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : BMW 525i

    Trim : SE Touring

    Engine : 3.0

    Year : 2007

    Default

    Usual guess - thermostat on the way out or failed.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : z

    Trim : z

    Engine : z

    Year : z

    Default

    Thermostat

  4. #4
    Regular Member john506's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cheers guys, glad to see there is a How 2 for it

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800 non vvt

    Year : 2004

    Mileage : 141000

    Default

    Thermostat x3

  6. #6
    Regular Member smartalec0310's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    littleport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    x4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blowers not working
    By DJM in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 3rd February 2012, 19:06
  2. blowers
    By bown in forum Introduce yourself.
    Replies: 2
    Last Post: 9th November 2010, 22:42
  3. blowers and ac blowing hot air
    By Baz4u2me in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 27th January 2010, 15:17
  4. my blowers
    By stuee in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 27th December 2008, 12:39
  5. No heating or blowers!
    By Butler in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 23rd December 2008, 21:01

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •