User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Cd70/colour screen

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats


    Trim : Leather



    Default Cd70/colour screen

    Hi guys, I've got a cd70 navi with monochrome screen, can I fit another cd70 with colour screen straight in or is it more complicated than this? Thanks.

  2. #2
    Full Member RBH's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North Lanarkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : VECTRA

    Trim : SRI XP NAVI

    Engine : 1.8 vvt

    Year : 2008

    Mileage : 73,166

    Default

    straight fit as long as you have the rgb cable

  3. #3
    Regular Member andy.l's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Wirral / ellesmere port
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia tourer

    Trim : elite

    Engine : 2.0 cdti 160

    Year : 2011

    Default

    yes m8 as long as its 1 setup out and the other straight in providing the replacement is paired together but make sure you have the rgb cable aswell.



  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats


    Trim : Leather



    Default

    Cheers lads, it has the rgb cable so alls good , do i need to get mine tech 2 out if I wanted to sell it?

  5. #5
    Regular Member andy.l's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Wirral / ellesmere port
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia tourer

    Trim : elite

    Engine : 2.0 cdti 160

    Year : 2011

    Default

    no just sell it as a paired unit but you be best to include the code just incase
    the buyer wants to un pair it n re programme to their car



  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats


    Trim : Leather



    Default

    Thanks Andy, so the one I'm thinking of buying as long as its paired (which he says it is, rgb too) will work in mine ok I won't need a code ? Thanks.

  7. #7
    Regular Member TonyP2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wirral, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mokka

    Trim : SE - Orange Rock 's !!

    Engine : 1.7CDTi

    Year : 2014

    Default

    It is wise to get the code (4 digit security code) of the new unit in case you want/need to change the setup of the CID.
    Similarly when you sell the old unit it is wise to write your car's code on the unit so the new owner can change the setup or divorce your old screen and head unit.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats


    Trim : Leather



    Default

    Ha , the person I've been emailing through a well know auction site is a member on here sri -rich would you believe it! anyways if your reading this do you have the 4 digit code rich?

  9. #9
    Regular Member TonyP2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wirral, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Mokka

    Trim : SE - Orange Rock 's !!

    Engine : 1.7CDTi

    Year : 2014

    Default

    Vectra-c-Spares is indeed well known on here. In my dealings with him he has been honest.
    The chances are that the code will indeed be in the car.

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats


    Trim : Leather



    Default

    Thanks for that tony appreciate It, I've been a member on here quite a while and never new that lol

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CD70 Colour Screen
    By andy4795 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 21st November 2011, 21:13
  2. cd70 & colour screen needed
    By davidlewis24 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 17th April 2011, 20:50

Visitors found this page by searching for:

how to pair vectra c screen

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •