User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: no dashboard activity... please help!

  1. #1
    Regular Member Albert99's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default no dashboard activity... please help!

    Morning! Any help appreciated with this please!

    No dashboard lights / gauges etc working at all except the door open light which is on all the time. Seems to have gone wrong overnight!?!

    Car is a signum exclusiv 1.9cdti on an 06 plate.

    Car starts and runs OK and everything else seems to work... just nothing on the dash at all except the everpresent door open light!

    Advice would be much appreciated guys!

    Thanks!!

  2. #2
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRI 150

    Trim : Smart and Bad!

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 105000

    Default

    Fuse? Check all fuses are ok, have yoy opened bonnet other day while raining or snowing?

  3. #3
    Regular Member Albert99's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hey mate... thanks for the quick reply. Bonnet hasn't been open and ill go through the fuses but I'm a bit none plusses cost everything on the dash is off and the door open light won't go off at all. Weird!!

  4. #4
    Regular Member allyp's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mine does this now and again ,no cure so far but cud be cim fault which is expensive other than that no idea ,maybe take out clocks and check connection

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Try replacing fuses in passenger side door fuse box, I think they are number 17 and 23, they are smaller than normal fuses. I had the same fault and this sorted it out, also there is some other thing on here about cleaning the ABS module under the bonnet but I'd say try those two fuses first. There are plenty of threads on here so it must be fairly common.....the joys of vectra ownership!!

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    wirral
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sorry, it could be numbers 17 and 26........

  7. #7
    Regular Member Albert99's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks a million!
    Ill get stuck in when I get home and see what happens... hope its not the CIM!

  8. #8
    Regular Member Albert99's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks again guys... Checked fuses - all ok. Disconnected battery for a while (half an hour or so) and cleaned the ABS module connections while I was waiting. All back together and working now. Checked the fault codes and there were 2 showing related to the CIM. Reset them and we will see if it raises its head again... Hopefully not!! Fingers crossed...

    Cheers! A

  9. #9
    Regular Member megsdad's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Northwich, Cheshire..
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi Estate Nav

    Trim : Boring cloth

    Engine : CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    PM just sent

  10. #10
    Regular Member allyp's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Pm.sent for a possible fix? ,if so id be interested also lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. just watched paranormal activity 3.
    By melvyn8181 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 17
    Last Post: 29th February 2012, 17:16
  2. anybody watched Paranormal.Activity
    By chris1804 in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 20th November 2009, 11:53
  3. Little Tikes® Junior activity gym
    By deanos in forum General items for sale
    Replies: 1
    Last Post: 27th May 2009, 00:45
  4. No activity log off
    By bgm46 in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 16th January 2009, 15:30

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •