User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: can someone please help

  1. #1
    Regular Member bigdan1505's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    wrexham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : signum

    Trim : elite

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Mileage : 129,000

    Default can someone please help

    ive had the car a few months now and twice ive been drivin down the road and th clocks fail and the battery lights comes on but i can still drive everything works apart from no revs, temp, spedo and fuel. ive turned the car off then it wouldnt start left it a few mins dont know what i did it started ok back to normal this has happened twice on the third time which is tonight ive just been on a 120 round trip to stockport and back and its happened again this time it went back after poppin into tescos for a few min come back out and it was ok then soon as i drove off bang goes the dash again and would not go back to normal and will not start, had to bump it. i drove all the way from stockport with no dash oh and also the trip comp has a F by all the things i.e range and that and on the outside temp has anyone else had this please can someone help i cant start the car thanks in advance dan

  2. #2
    North West Regional Organiser paulvectrac's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    morecambe
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : vxr

    Engine : 2.8 v6 turbo

    Year : 2007

    Default

    Clean the abs plug mate behind the battery big black plug

  3. #3
    Regular Member bigdan1505's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    wrexham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : signum

    Trim : elite

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Mileage : 129,000

    Default

    yeh im gonna look at that tomorrow paul do u think thats what it might be funny tho cause it went out when i hit a bump in the road

  4. #4
    VIP-Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats



    Engine : Z18XER


    Default

    Quote Originally Posted by paulvectrac View Post
    Clean the abs plug mate behind the battery big black plug

  5. #5
    Regular Member AntSSSS's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Middlesex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2008

    Mileage : 100k

    Default

    ...also the connector on the CIM unit behind the steering wheel. Give that a squrt and clean with contact cleaner.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •