User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Alarm not working

  1. #1
    Regular Member Jamston39's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Stockton on tees
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI

    Engine : 1.9cdti 150

    Year : 2004

    Mileage : 94500

    Default Alarm not working

    Just fitted a new interior light with sunglasses holder (found my vec doesn't have the screws to fasten the holder in place) but now the alarm doesn't work. Has anyone else had this happen

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Backtrack your work and check all connections are tight.

  3. #3
    Full Member chrisvectra's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Are you VXR Enough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : VXR8 6.0 muscle SRI ESTATE XP1

    Trim : VXR/ SRI ESTATE CDTI XP1

    Engine : 6.0 V8 Thunder

    Year : 2008

    Default

    How does it not have have the screws in place to fit the different light cluster? Should just be a case of swapping the units over!! Have u plugged everything back in properly the ultra sonics etc? And check the fuses incase you've blown one
    VXR IS FOR LIFE NOT JUST FOR THRILLS !



  4. #4
    Regular Member Jamston39's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Stockton on tees
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI

    Engine : 1.9cdti 150

    Year : 2004

    Mileage : 94500

    Default

    Checked everything and nothing blown and the screws are where the sunglasses holder fastens has nothing to screw into

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. my alarm sensor and interior light not working
    By nonpris in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 15th February 2012, 22:57
  2. Vec SRI, Keythob Not working: Setting Alarm Off
    By barkzz in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 12th July 2009, 14:15
  3. Alarm mod NOT working...Why?
    By BlueRob in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 19
    Last Post: 17th October 2008, 16:53
  4. Alarm not working
    By The Gas Man in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 22
    Last Post: 26th July 2007, 19:44

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •