User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: help with code

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default help with code

    hi , the check safeguard warning has started to appear in my vec , here is the code it throws up ......
    B2955 - Anti Theft Warning System Sensor Datalink no Communication
    (0F) - Present.

    now I have checked fuses , the ribbon connection on sensor etc .
    pulling my hair out now , any ideas guys ?

  2. #2
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Is it an estate? Apparantly the anti-break element in the rear side windows break down.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    no mate hatch , guess its gonna have to be buy another sensor see if its that ?

  4. #4
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Try checking the internal ultrasonic sensors

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    how ? lock the car with window down and stick my arm in ??? see if alarm sounds ?

  6. #6
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    |Try switching them off using the button on the dashboard?

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    tried locking/alarming it with window open stuck my head and arms in and the alarm never sounded , also tried it with the dash button pressed same .
    alarm does sound when I open door using key so this makes me think its the pir sensor thing thats goosed ?

  8. #8
    Regular Member Ben50n's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Seaham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Take them out, check the connections to them and clean the faces carefully incase there is any foreign objects on them? Worth a try!

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    had it all stripped out again today , the ultrasonic sensor does not pick up movement . all other aspects of the alarm works fine ?
    anyone on here got a spare lying around I could buy ?

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    http://www.vectra-c.com/forum/archiv.../t-123387.html


    check the fuses have a read of this thread

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error code reading and code readers
    By Ben50n in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 27th August 2012, 16:43
  2. code anyone ?
    By hippo in forum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 13th November 2011, 22:47
  3. Car Pass - Result! Key Code & Radio Code
    By mxt in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 20th December 2010, 13:01
  4. code for cd 40
    By Eddie Dee in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 14th March 2007, 01:16
  5. Key Code
    By HB39AA in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 29th December 2006, 15:50

Visitors found this page by searching for:

https:www.vectra-c.comforumshowthread.php179163-help-with-code&highlight=safegaurd

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •