User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Front fogs problem

  1. #1
    Regular Member pipamish's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    wolverhampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 2.0 turbo

    Year : 2005

    Default Front fogs problem

    Morning all just wondered if there was someone out there that could help me with a slightly annoying problem, a while back my left hand side fog light seemed to have a connection fault and kept throwing up a message on my screen check fog lamp, now my other fog is doing it and they both Wong work at all now unless I wiggle the wire and tap the connectors a bit but I have the bulb out on my dash and its annoying the bejesus out of me I have the extender wire harness for fogs because I have the vxr front end any help will be greatly appreciated or even if there was a way I could just get rid of bulb warning for now

  2. #2
    Full Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    Mine did this, it was the wire from the car to the extender, it was corroded through just behind the plug. I soldered it together for now but will snip a plug with some length of wires from a scrappy car.
    My old Signum, the animal; she now rests in pieces in several other members cars.. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=200
    The wifes vec show car, started as a standard daily driver and ended up like this. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=709



  3. #3
    Regular Member pipamish's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    wolverhampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 2.0 turbo

    Year : 2005

    Default

    I think it's my actual extenders though Nige if I wiggle the connector that's attached to the bulb they come on then go out

  4. #4
    Full Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    Yeah mine did that as well but it sas the wire behind the plug that was at fault. Jack it up and hae a closer look mate.
    My old Signum, the animal; she now rests in pieces in several other members cars.. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=200
    The wifes vec show car, started as a standard daily driver and ended up like this. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=709



  5. #5
    Regular Member Grumpy1954's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Newport (Shropshire)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Ford Kuga

    Trim : Titanium

    Engine : 2.0dtci

    Year : 2014

    Mileage : 1200

    Default

    Hope you get it sorted. have you run a meter over the wiring to trace the bad connection? As above, I'd solder the bad joint

  6. #6
    Regular Member pipamish's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    wolverhampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 2.0 turbo

    Year : 2005

    Default

    I have no tools at all to do any kind of work to my car apart from the odd screw driver I will buy 2 new harnesses tomorrow and hope that fixes it, the whole car at the moment is irritating the hell out of me

  7. #7
    Regular Member Grumpy1954's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Newport (Shropshire)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Ford Kuga

    Trim : Titanium

    Engine : 2.0dtci

    Year : 2014

    Mileage : 1200

    Default

    Quote Originally Posted by pipamish View Post
    I have no tools at all to do any kind of work to my car apart from the odd screw driver I will buy 2 new harnesses tomorrow and hope that fixes it, the whole car at the moment is irritating the hell out of me
    Pity the weather so crappy, I have a meter and butane soldering iron. Chances are the new harnesses will sort it, just check the plugs you're connecting them to are not corroded.

  8. #8
    Regular Member pipamish's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    wolverhampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 2.0 turbo

    Year : 2005

    Default

    I have checked the plugs and there is no corrosion on the terminals they are still silver will buy some more harnesses to see if it cures the problem

  9. #9
    Full Member Caveman_nige's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra and a Signum

    Trim : top of the line in both

    Engine : Z18XE,Z19DTH,Z20NET

    Year : 2006

    Default

    a multimeter is cheaper than the new wires mate... buy one of them first and you may save your money by buying a part you don't need. you can use the multimeter many times over in the coming years... chucking money at something and just changing parts until one fixes the issue is the stealers way of doing things, we here to help you save money..
    My old Signum, the animal; she now rests in pieces in several other members cars.. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=200
    The wifes vec show car, started as a standard daily driver and ended up like this. https://www.vectra-c.com/forum/garag...vehicle&id=709



  10. #10
    Regular Member pipamish's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    wolverhampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 2.0 turbo

    Year : 2005

    Default

    Thanks guys so can I buy a multi meter from somewhere like machine Mart

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. front fogs
    By MID LIFE CRISIS in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 19th July 2011, 19:39
  2. Front Fogs
    By favill1982 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 12th November 2009, 11:51
  3. front fogs
    By derby4life in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 25th November 2007, 09:55
  4. Front fogs
    By fishphone in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 27th September 2007, 12:56
  5. Front fogs on LS?
    By ashdog in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 17
    Last Post: 20th August 2006, 13:02

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •