User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Abs light ?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Abs light ?

    Abs light came on the other day but went off after a couple miles today it's came back on and has stayed on any idlers ?

  2. #2
    Regular Member DTi Elite's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    county durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Elite

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2007

    Mileage : 145k

    Default

    probably best have it plugged in , see what codes are present.

  3. #3
    Regular Member stret's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    east midlands/westmidlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : signum

    Trim : elite

    Engine : 1.9 cdti 16v 225bhp

    Year : 54

    Mileage : 150k

    Default

    mine did this and it was diagnosed and came up as near side front abs sensor defective so i had it replaced but still had same problem abs light on and fault wouldnt clear anyway traced the wire back and it was corroded so cut and re soldered it and hey presto light went out but then when it was wet the light was coming back on again so i guess moisture was still getting in n messing the readings up n throwing the fault up so went scrap yard cut the wire back from as far as i could get behind the arch cut mine out re soldered the new one in shrink wrapped it and covered in a sealent n all is well this was 3 months ago now

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800 non vvt

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    have a look at post 4

    http://www.vectra-c.com/forum/showth...light=wd40+abs

    normally a plug that notoriously gets water in and corrodes the terminals and a poor contact is thus made.

  5. #5
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRI 150

    Trim : Smart and Bad!

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 105000

    Default

    Can relate to low brake fluid.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c

    Trim : ls

    Engine : 1800 non vvt

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    broken wire loose connection

  7. #7
    Regular Member rickisgrate's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mine did this, 6 days in a "specialist" garage and discovered it was the toothed ABS ring that was knackered. Thank god it was still under warranty

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loss of power, Engine Management Light, Spanner Light
    By Shadrack in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 28th April 2013, 11:22
  2. Replies: 4
    Last Post: 18th August 2012, 08:58
  3. Replies: 17
    Last Post: 16th August 2012, 10:07
  4. No throttle, traction control light, engine management light
    By si260188 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2010, 21:45
  5. Fitted rear light,illuminated sunvisors and map reading light
    By glenboy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 26
    Last Post: 30th March 2008, 10:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •