User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Parking Sensors / Color Codes

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Minho
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Parking Sensors / Color Codes

    Hi everyone

    A few months ago I've bought an Opel 2004 Vec C 1.9 CDTI, my previous car was a 1996 Ford Fiesta , and, in some situations, I'm having trouble parking my Vec..

    So I've searched a lot and I decided to buy an aftermarket parking kit with 8 sensors an a lcd display.

    My choices are:

    1- http://www.ebay.ie/itm/Color-LCD-Rea...item27ce753c13

    2- http://www.ebay.co.uk/itm/8-Car-Reve...item5d37436c04

    Both dealers offer plenty of sensor colors, but, from pictures I cant choose the code to fit my car color.

    My car color code is Moonland 155/3KU (dark grey), can anyone help me pointig the best matching color?

    Both kits use the brake light to activate the front sensors, I'm not shure if this is a good solution..., I've searched alot for an origianl parking sensor switch on e-bay, but ended up finding nothing, where can I find that switch?

    Well, thats all for now, later (maybe in a month ) I will post pictures of the "montage".

    Thanks in advance!
    Last edited by RaulSilva; 2nd January 2013 at 01:46. Reason: Opel

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Minho
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    So, I bought this kit
    kit.JPG
    and painted it.

    Last weekend, with my brother's help ( he did almost everything...), I mounted the kit on my car.

    Now I have a problem: the display is blinking continuously, even after removing the key from the ignition (for about 30 seconds), it seems the car is sendig electric pulses to test al the circuits and bulbes and that electricity is enough to power the sensor kit...

    Any clues on how to solve this?

  3. #3
    Full Member Leemarksmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Hanging Heaton / Batley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi (VXR Styling)

    Engine : Z19DTH (Re-mapped)

    Year : 04

    Mileage : 110k

    Default

    Did you wire it to the lighting circuit? Sound like its doing the bulb check some how, swap the 12v feed and it should stop it...

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Minho
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hi leemarksmith
    Thanks for helping
    This is the connection schema proivded by the seler:

    ligacoes.jpg

    I've connected the main power (red) to the main fuse:
    P1010007.JPG
    the big red one

    Is this wrong?
    Last edited by RaulSilva; 31st January 2013 at 10:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Parking sensors
    By BigWilko in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 26th December 2011, 23:16
  2. A/M parking sensors
    By Derek Mc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 15th July 2010, 15:15
  3. parking sensors
    By Rickiw in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd February 2010, 18:15
  4. Parking sensors
    By Deano.56 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 5th August 2009, 00:11
  5. help parking sensors
    By happypostie in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 3rd August 2009, 20:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •