User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Z19 dt starting

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    peterlee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Z19 dt starting

    Just had engine rebuilt including change of glow plugs , been without the car for 11 weeks (due to saving for the cost of repairs £800 )

    Now when i start car it always seems to turn maybes for 2-3 seconds before starting , always starts tho , just cant remember if it started better before .


    I put it down to building compression, what are others 120 cdti's like for starting ?


    Thanks in advance

  2. #2
    Regular Member rozzer2006's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra

    Trim : VXR

    Engine : 2.8 v6 Turbo

    Year : 2008

    Mileage : 69k

    Default

    i have a 150, it starts like this most of the time even with new glow plugs and regular services, sometimes it start trait away, dunno why it does this...

  3. #3
    Regular Member alcutler's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra c 1.9cdti 120 estate

    Trim : design



    Default

    Sluggish starter motor ?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    peterlee
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for the replies , seems to turn ok but maybes
    thanks again

  5. #5
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have a 120 and it starts between 3 & 5 turns all time every time had for nearly 1 year now never been different.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Not Starting
    By mungo1985 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 11th September 2012, 21:52
  2. Not starting..... Possible Starting Motor
    By portreathbeach in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 25th August 2012, 11:30
  3. bad starting
    By reg in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 20th April 2011, 09:01
  4. EML flashing when starting but not starting (Vec-B)!
    By Vaux-Man-G in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2009, 15:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •