User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Weird thing...

  1. #1
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRI 150

    Trim : Smart and Bad!

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 105000

    Default Weird thing...

    Since egr is blanked at the oval, the egr is sticking anyways so ignoring the emission light on dash as it drives great!!

    Apart from flat spot between 1500-2000rpm which i'm gonna do the boost sensor solenoid stripping n greasing...

    The problem mainly is... As u know, limp mode comes on with car/spanner light on dash, u know how it feels like when this kicks in dont u?? Lack of power...

    Well... I felt this lack of power but no light on dash. Its when i turned into junction going uphill. It lost power for 3 seconds then back to boost power..

    Any ideas why?? No fault codes now apart from check egr which i am ignoring!!

    Cheers

  2. #2
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRI 150

    Trim : Smart and Bad!

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 105000

    Default

    Not bcs (boost control solenoid)
    Not boost sensor valve.
    Not mass air pressure sensor
    Not hoses as checked for air leaks
    Not intercooler rad as its new.

    What else cause loss of power driving, flat, uphill, downhill and turning into junction??

  3. #3
    Regular Member SlowCoach's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houghton Le Spring
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRI 150

    Trim : Smart and Bad!

    Engine : Z19DTH

    Year : 2008

    Mileage : 105000

    Default

    No one clever enough to assist??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Weird lighty thing
    By Yugguy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 3rd January 2013, 15:22
  2. weird one
    By wildchild in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 7th March 2012, 23:02
  3. em..... am i weird...
    By Vectralicker in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 28
    Last Post: 10th June 2009, 11:35
  4. Weird thing just happened?
    By biggiepop in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 26th November 2008, 00:38
  5. Weird!
    By Jamie in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 22nd October 2006, 22:08

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •