User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: invalid image

  1. #1
    Regular Member marktaylor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default invalid image

    Why when I try to upload a picture to the site does it keep coming up invalid image

    I'm using forum runners on my galaxy s3

    Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

  2. #2
    Regular Member mccluskey119's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    gourock
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    im having the same problem using the same phone did u manage to get it to work mate ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CD Error ! , Invalid CD on CD70
    By deanos in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 3rd June 2009, 08:35
  2. Image Request...
    By vauxhall4life in forum General Chat
    Replies: 16
    Last Post: 21st February 2008, 23:27
  3. Looking for image
    By kitchpoo in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 4th January 2006, 16:27
  4. image resizing
    By chunkster in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 15th August 2005, 23:45

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •