User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Headlight keeps going out...Very strange

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Headlight keeps going out...Very strange

    Hi, Vectra headlight on either the left or right keeps going out then I get the "Low Bulb" Warning icon in the top centre of the dash display.

    1- Ive replaced both bulbs (Dip & High beam)
    2- Connections are good, no dammage or gunk etc
    3- When checking them |(each time the warning pops up) they are not blown. I take them out and push back in and they work ok for about a 10-14 days then it happens again
    4- Warning ligh resets ok as it should

    Can any one help or advis eif this is an issue they have had and fixed.?

    Thanks

  2. #2
    Regular Member XPCobra's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Vectra Hatch

    Trim : SRI with added X-Pack

    Engine : 1.9 16v 150

    Year : 2006

    Mileage : Near 100K

    Default

    Poor connection somewhere, Can't help you more than that tho.

  3. #3
    Regular Member 4ndy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Check the multiplug connection on the back of the headlight. I have angel eyes fitted to mine and have found that the multi plug pushes the connector into the headlight unit resulting in poor connections.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks Il check this, Again this morning it happened. checked voltage at the terminal where it goes in to and it was fine. Im now thinking the bulbs are the issue. Is there a specific type I should go for? I bought £4 Lucas replacements from the local car shop.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strange Headlight Pattern
    By hothatch in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 14th November 2011, 16:57
  2. strange headlight fault
    By toast in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 4th April 2011, 07:26
  3. strange headlight thing tonight
    By circushead in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 28th February 2011, 04:15
  4. Strange, Strange and Gardener
    By robintwall in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 25th January 2009, 18:02

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •