User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Fog light problem

  1. #1
    Regular Member VikingLammy's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Woolwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Vxr

    Trim : Vxr

    Engine : 2.8 (280)

    Year : 2007

    Mileage : 59.000

    Default Fog light problem

    I've took the bumper off and tried and number of things like changing bulbs and connections and still haven't a clue. I plugged the other fog light in the connector and it works so I've got a feeling it's the actual fog light itself. Anyone else had this on there vectra facelift?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia 160

    Trim : Elite Leather Light n Sight

    Engine : 2.0 16v

    Year : 2012

    Mileage : 50k

    Default

    Is this the rear Foglight thats not working ?
    If it is, stop now because only one works on all Vec 'C's
    You can wire it up though, lots of threads on here.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by mickyh7 View Post
    Is this the rear Foglight thats not working ?
    .
    Doubt it. Why would the OP need to remove the bumper to work on the rear fog light?

  4. #4
    Regular Member VikingLammy's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Woolwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Vxr

    Trim : Vxr

    Engine : 2.8 (280)

    Year : 2007

    Mileage : 59.000

    Default

    Nah sorry I forgot to mention, it's the front. My left is working but my right isn't. It's not the bulb and its not the wire that's on the car end.

  5. #5
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had the same happen with the nearside front fog lamp
    The entire assembly had to be replaced, under warranty
    The dealership gave me the failed one that they removed
    I still have the original one, just in case I need to replace the glass in future

  6. #6
    Regular Member VikingLammy's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Woolwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Vxr

    Trim : Vxr

    Engine : 2.8 (280)

    Year : 2007

    Mileage : 59.000

    Default

    Really? i don't really wanna have to buy a new one, i wanna find out what's causing it not to work.

  7. #7
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by VikingLammy View Post
    Really? i don't really wanna have to buy a new one, i wanna find out what's causing it not to work.
    Most likely the internal cable within the moulding has failed
    I checked mine and it had snapped

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. light problem
    By lloyd_456 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 25th September 2009, 20:40
  3. HID light problem
    By JSYSH466Y in forum Styling
    Replies: 20
    Last Post: 19th April 2009, 00:16
  4. Problem - ABS light is on!!
    By pamsie36 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 20th June 2008, 18:16
  5. Light problem
    By Guyver1 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 22nd December 2007, 12:04

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •