User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 73

Thread: help please my car has broken

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default help please my car has broken

    I've just drove and gone round a corner was a clunk started driving mad was a rattle I stopped and there redish brown fluid leaked all over the floor

  2. #2
    Regular Member stevie16v's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    East Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI XP1



    Default

    Sounds like power steering to me. What engine and year?

  3. #3
    Full Member Sebastian's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Electric Heated Recaro Leather
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 1.9 DTH

    Year : 2008

    Default

    Does it smell of antifreeze ?

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    don't really know the smell but it was pulling to the left no lights on dash etc it's a cdti150 07

  5. #5
    VIP-Member antowens's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    does it feel heavy to steer ?

  6. #6
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    no feels normal perfect

  7. #7
    Regular Member MrDerv's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    North East (Beamish)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If the steering is fine, the only other red-ish liquid could be the coolant, in which case it's probably the water pump. I'd avoid driving it til you've looked at the timing belt/waterpump area just to be on hte safe side.

    Another thought, could be gearbox oil.

    Either way, you'll have to get your head underneath the car to see where it's coming from

  8. #8
    Regular Member DAVIDD88's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    scottish region
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    maybe hit something and damaged radiator

    whats mileage as could be due a waterpump and timing belt kit

  9. #9
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats




    Year : 06

    Default

    it starts up and drives goes in all gears the rac came he has no idea it leaking from the middle and dripping at rear of engine gaurd

  10. #10
    Regular Member XPCobra's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Vectra Hatch

    Trim : SRI with added X-Pack

    Engine : 1.9 16v 150

    Year : 2006

    Mileage : Near 100K

    Default

    if the coolant level is fine id say it was gearbox oil thats leaking

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Broken Down!!!
    By e55ex_rob in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 18
    Last Post: 16th August 2012, 18:35
  2. Broken banks of river = broken vectra...
    By andrew e in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 25
    Last Post: 23rd May 2012, 20:48
  3. VXR Red Broken down on M1 J11
    By Impresss in forum Spotted or put a flyer on a Vectra C/Signum?
    Replies: 0
    Last Post: 1st July 2009, 19:45
  4. ECU broken need help!!!!!!
    By Morephun in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 14
    Last Post: 1st March 2009, 08:40
  5. No It's Not Broken Again
    By nutron in forum Trax 2008 - 7th September
    Replies: 11
    Last Post: 7th September 2008, 22:24

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •