User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: 1.9 150 vectra problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    n.ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused 1.9 150 vectra problem

    hi guys i hope you can help, my vectra feels abit juddery and just doesnt run smooth.

    i have recently replace the wire's on 3rd injector (was faulty)

    checked the egr valve and it was spotless as the previous owner had already fitted a blanking plate.

    now the only other thing i can think of from reading this forum (very helpfull btw) is the swirl flaps/linkage.
    i have read that the linkage has usualy come loss but i took a look this morning and it seems to be tight on.

    is the any way to no for sure that it is the inlet i need to change as i know this an expensive fix and theres alot of work involved?

    also the are no fault codes coming up or lights

    thanks for any replys

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Golf 7

    Trim : GTD

    Engine : 2.0 TDI 184PS

    Year : 2014

    Mileage : 40000

    Default

    The swirl flaps don't usually cause juddery performance. Sounds to me like it could be either the throttle bode circuitry or if you haven't replaced the wiring on the other injectors maybe one of these.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    n.ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thanks for the quick reply. no i haven't changed the rest of the injector wire's yet but i don't think it is this as when the 3rd one went she run on 3 cylinders so very noticeable.

    do you no if there is anyway of checking its the throttle body?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    n.ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    also do you know if the swirl flap linkage is meant to move when the car is rev'd?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vectra wiper problem - any advice appreciated - Vectra C
    By newbreed in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 13th May 2011, 20:57
  2. air con problem vectra c
    By stevenrwaller in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 20th July 2010, 10:03
  3. Vectra C Problem
    By johnny1983 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 16th November 2009, 12:56
  4. vectra c problem help
    By beemerboy31 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 29th January 2009, 23:39
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •